antwnhszr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 καλημερα σε ολους.εχω δυο διαφορετικα λαπτοπ το ενα ειναι παλιο HP compag nc6120 κ το αλλο ειναι TOSHIBA A100-906. kai στους δυο υπολογιστες εχω περασει το ιδιο λειτουργικο : windows xp 32 bit. και στους δυο υπολογιστες εχω το ιδιο προβλημα. δεν αλλαζει η αναλυση της οθονης.στο ενα λαπτοπ φτανει 1200χ800 κ στο αλλο 1024χ768.σε κανενα λαπτοπ δεν μπορω να αλλαξω τα hertz .κ στα δυο ειναι στ 60.στο TOSHIBA μετα απο τοσες προσπαθειες κ τοσες ωρες που πραγματικα βγηκαν τα ματια μου , αποφασισα να περασω τα windows 7 ultimate...ιδιο αποτελεσμα. παιδια σας παρακαλω οποιος ειχε το ιδιο προβλημα κ το ελυσε ας με βοηθησει. ευχαριστω.
k_skidrow Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Που ακριβως ειναι το προβλημα; Σορρυ που θα στο πω αλλα τζαμπα οι ωρες που εφαγες. Αν πηγαινες στα χαρακτηριστικα του toshiba θα εβλεπες οτι τα χαρακτηριστικα της οθονης ειναι τα εξης : "Οθόνη: 15.4'' WXGA TFT display, με ανάλυση 1.280 x 800." Το ιδιο ισχυει και με τα hertz που μαλλον δεν γνωριζεις καν τι ειναι και ματαια προσπαθουσες να το ανεβασεις πανω απο 60.
Αλκης K. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 HP compag nc6120----->>>> This computer came with a 15″ XGA screen (1024 x 768 resolution and 16m colors) Εκτος και αν εννοεις οτι δεν μπορεις να βαλεις αυτες τις αναλυσεις και εχεις μικροτερες
antwnhszr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι πριν το format ειχα καλυτερες αναλυσεις?γιατι ανεβαινανε τοτε ειδικα στο toshiba..........? εχω κατεβασει ολους τους drivers απ το site της toshiba για τη καρτα που εχει μεσα κ απ το site της nvidia........ ευχαριστω για τις απαντησεις σας
k_skidrow Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν παιζει αυτο που λες. Η οθονη υποστηριζει μεχρι την συγκεκριμενη αναλυση.
SPANK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως πριν το format δεν είχες βάλει drivers ? Έχω δει περιπτώσεις που με τους generic drivers των windows έχει ενα σωρό αναλύσεις και ας μην το υποστηρίζει η οθόνη , φυσικά αν βάλεις ανάλυση πανω απο αυτην που υποστηρίζει απλα δεν λειτουργεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα