HellhammeR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, μήπως ξέρετε κανένα καλό site να προτείνεται είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό με παπούτσια? Αθλητικά κυρίως, Nike, Adidas κτλπ.
ASFE Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ψωνιζω απο εδω http://www.heavenofbrands.com/gr/
free@last Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Θα συμφωνήσω και γω για Heaven Of Brands. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω παραγγέλει δύο φορές sneakers,χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Στα συν, οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές και η ταχύτατη αποστολή.
vrwmiaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, τα ρούχα τους είναι οκ; βλέπω έχουν καλές τιμές σε σχέση με τα ίδια πράγματα που υπάρχουν αυτές μαγαζιά
Runner25 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 προσεχε τις απομιμησεις αν και εδω που τα λεμε και αυθεντικα να αγορασεις σε κανα χρονο ανοιγουν, οποτε αγοραζω παπουτσια για ενα μυστηριο λογο χαλανε και εγω παταω πολυ προσεκτικα, πηρα πριν απο μερικους μηνες ενα ζευγαρι και χωρις να τα φορεσω πολυ η να τα περπατησω ανοιξανε ενω δεν ειχαν ραφες(σκοπιμα τα πηρα χωρις ραφες,γιατι τα προηγουμενα ανοιξαν στο σημειο που ηταν ραμενα) επισης η σολα εχει λιωσει λες και περπατησα χιλιομετρα ενω εγω απο τοτε που τα πηρα εχω προχωρησει πολυ λιγο και χωρις να ζορισω τα παπουτσια
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 προσεχε τις απομιμησεις αν και εδω που τα λεμε και αυθεντικα να αγορασεις σε κανα χρονο ανοιγουν, οποτε αγοραζω παπουτσια για ενα μυστηριο λογο χαλανε και εγω παταω πολυ προσεκτικα, πηρα πριν απο μερικους μηνες ενα ζευγαρι και χωρις να τα φορεσω πολυ η να τα περπατησω ανοιξανε ενω δεν ειχαν ραφες(σκοπιμα τα πηρα χωρις ραφες,γιατι τα προηγουμενα ανοιξαν στο σημειο που ηταν ραμενα) επισης η σολα εχει λιωσει λες και περπατησα χιλιομετρα ενω εγω απο τοτε που τα πηρα εχω προχωρησει πολυ λιγο και χωρις να ζορισω τα παπουτσια Δεν είναι νορμάλ αυτό ρε συ! Ούτε τα παπούτσια από το καλάθι δεν το παθαίνουν αυτό! Πως τα κατάφερες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα