Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Στα λεφτά που διαθέτω μπορώ να πάρω αυτα τα μοντέλα θα ήθελα τη γνώμη σας για το ποιο είναι προτιμότερο να πάρω και γιατί..

Ολα είναι βενζίνα 1400 του 2005 μοντέλα..

Opel corsa, opel astra, ford fiesta, hyundai getz, cidroen c3

Ανάμεσα σε αυτα είμαι και κλεινω πρός το opel astra για το λόγο οτι εχει μεγαλύτερους χόρους.

έχει κάποιος απο εσάς κάποιο απο αυτα τα μοντέλα?

Δημοσ.

προσωπικά θά αγόραζα από τά αμάξια πού προτείνεις  μόνο αυτό πού εχει καδένα κ οχι ιμάντα εκκεντροφόρου , μεχρι τωρα αυτο παντα εκανα κ ποτε δεν το μετάνιωσα

Δημοσ.

Να πάρεις αυτό που έχει αισθητήρα λ της Denso και όχι της Bosch, μεχρι τωρα αυτο παντα εκανα κ ποτε δεν το μετάνιωσα. Kαι τα μπουζί με 3 ακίδες ε...

• Like 2
Δημοσ.

καταρχην φιλε το αστρα ειναι μικρομεσαιο ενω τα υπολοιπα μικρα-αρα δεν μπαινει καν στην συγκριση

ειναι μεγαλυτερο με οτι αυτο συνεπαγεται

το αστρα θα το προτιμουσες απο φοκους,αλμερα,γκολφ κτλ

τωρα για τα υπολοιπα τα φιεστα,κορσα ειναι πιο αξιοπιστα,το χιουνται πιθανως πιο φθηνο(σε αγορα και συντηρηση),για  το c3 τι να πω ισως  καπως πιο αισθητικο?αν και εμενα δεν μου αρεσει

αν ψαχνεις μεταχει εκει σε 2005 δεν υπαρχει κανας  ιαπωνας καλυτερα?

Δημοσ.

Εχεις δίκιο για το astra είναι σε άλη κατηγορία.

Στα λεφτα που δίνω δέν πέρνω καλό αστρα ολα εχουν τα χιλιομετρακια τους.. πρπει να ανέβω στα 5 για να ειναι αξιόλογο.

Η πρώτη μου επιλογή είναι το άστρα για λόγους χώρων μετά πάω σε corsa-getz θα κοιταξω τα οικονομικα μου αν μπορέσω να ανέβω λιγάκι να πάρω κανα αστρα αλιώς θα πάω στα επόμενα

Δημοσ.

γνωμη μου να πας στο αστρα για την περισσοτερη ασφαλεια που προσφερει . εχε απλα υποψη οτι ειναι βαρυ αμαξι και τα 1400 κυβικα ισως σου φανουν καπως λιγα

Δημοσ.

κ γιατί δέν πάς σέ toyota corolla 1400 από  2006  κ μετά ? εγώ αυτο εχω κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ,κ στην εθνικη σε ταξιδακια ειναι σχετικα ανετο για το βαρος του κ τα αλογα πού βγάζει , σχετικά καλή κατανάλωση  7- 8 λιτρα με 120 χλμ στην εθνικη full γεματο κ προβληματα δεν βγαζει κυριολεκτικά καθόλου  κ ανταλλακτικά  κ service βρισκεις τα παντα σε πολύ  λογικες τιμες κ το σημαντικοτερο ειναι εμπορευσιμο αμαξι κ οποιδηποτε στιγμη θελεις να πας σε πιό πανω κατηγορια (κυβικα - ιππους ) το πουλάς αμεσως , προσωπικα μου αρεσει ο  εντυπωσιακός  φωτισμος του ταμπλώ τών οργανων  που ειναι νυχτα - ημερα αναμμένος , το κιβωτιο ταχυτητων , τα φρενα του , τα δυνατα φωτα του κ το ανετο  κ ασφαλές ταξιδι  του στην  εθνικη , απο μικρά εως 1200 κυβικα ενα ειναι το αστερι nissan micra με 80 αλογα απροβληματιστο αμαξι με αριστο κινητηρα κ κιβωτιο ταχυτητων , α καί τά 2 εχουν καδένα κ οχι ιμαντα εκκεντροφόρου ... δηλ. καθε 3-4 χρονια γλυτωνεις 250 - 300 euro για αλλαγη ιμαντα κ αν πεσεις σε ασχετο μαστορα  που θα  σου αλλάξει τον ιμαντα ... απλά την εβαψες  αν δεν σου ρυθμισει σωστα τον ιμαντα τον τεντωτηρα κλπ 

Δημοσ.

Το αστρα 1.4 σερνεται με αυτο το μοτερ λογω βαρους. Αν βαλεις κοσμο μεσα μαζι με κλιματισμο ανοιχτο, δεν την παλευει. Διαβασε σχετικα και στο ελληνικο opel-club. Ψαξε για το 1.6 astra καλυτερα.

Δημοσ.

Με προσωπικη σειρά προτίμησης (κάτοχος opel corsa):

Ford fiest, getz, astra, corsa, c3

Και η δικιά μου σειρά προτίμησης αυτή είναι . Hyundai είναι όνομα στην αξιοπιστία,το fiesta επίσης έχει αποδειχθεί αξιοπιστο και γενικά φθηνά ανταλλακτικά . Απλά το Fiesta έχει πολύ καλύτερο στήσιμο και οδηγική συμπεριφορά απο το Getz . 

Κάτοχος hyundai accent που έχω οδηγήσει και getz και fiesta 

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια.

Δευτερα θα πάω να δώ ένα κορσα του 2005 ειναι καλή περιπτωση χρηματικα και απο θέμα σερβις κτλ.

η ερωτηση μου είναι η εξής να το πάω σε συνεργείο για να το δούν που δέν ξέρω κανέναν εκει η να το πάω σε κτέο?

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια.

Δευτερα θα πάω να δώ ένα κορσα του 2005 ειναι καλή περιπτωση χρηματικα και απο θέμα σερβις κτλ.

η ερωτηση μου είναι η εξής να το πάω σε συνεργείο για να το δούν που δέν ξέρω κανέναν εκει η να το πάω σε κτέο?

Σε μαστορα δικο σου να το πας αν γινεται, σερβις ασε τι σε λεει, θα τα δωσεις τα λεφτα, αν θες να χεις το κεφαλι σου ησυχο, λαδια, φιλτρα μπουζι αν ειναι βενζινη, ιμαντα αν εχει θα τα αλλαξεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...