Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες

Σκευτικα χτες να χρησημοποιησω την καμερα που ειναι πανω στην οθονη του υπολογιστη μου στον σταθερο μου μιας και ειναι χαλασμενο.....ανοιξα την οθονη και αφερεσα την καμερα και το μικροφωνο  ...μηπως ξερει καποιος  να μου πει αν γινεται αυτο?? και αν ξερει να μου δωσει  drivers  γιατι δε βρισκω kai πως πανε τα καλωδια!!! το μοντελο του λαπτοπ ειναι  acer aspire one 751h  το μοντελο της καμερας Rose_2G/ CN0316-S30C-0V06-1/ VA-R02.02.02

post-351850-0-50135900-1443179305_thumb.jpg

post-351850-0-94515300-1443179306_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναιγια πειραμα ηθελα το δοκιμασω αλλα και να μην το κανω δεν νε πολυ νοιαζει αλλα θα ηταβ καλη φαση :P

Αυτο το κοιταξα και εκανα τις συνδεσεις που ελεγε στα σχολια αλλα οταν συνδεω τη καμερα με usb δεν βγαζει καποιο μηνυμα στο pc ....σαν να μην υπαρχει

Αυτο το κοιταξα και εκανα τις συνδεσεις που ελεγε στα σχολια αλλα οταν συνδεω τη καμερα με usb δεν βγαζει καποιο μηνυμα στο pc ....σαν να μην υπαρχει

Δημοσ.

Εχω μετατρέψει επιτυχώς 3 διαφορετικές σε usb, αρκεί να βρεις την σωστή συνδεσμολογία.

Την τροφοδοσία την βρίσκεις εαν μετρήσεις με πολύμετρο ενώ είναι ακόμα συνδεδεμένη στο καλώδιο της οθόνης.

Τα data +/-  με δοκιμή.

Με το youcam ή το skype την δοκιμάζεις έπειτα.

Δημοσ.

Εχω μετατρέψει επιτυχώς 3 διαφορετικές σε usb, αρκεί να βρεις την σωστή συνδεσμολογία.

Την τροφοδοσία την βρίσκεις εαν μετρήσεις με πολύμετρο ενώ είναι ακόμα συνδεδεμένη στο καλώδιο της οθόνης.

Τα data +/-  με δοκιμή.

Με το youcam ή το skype την δοκιμάζεις έπειτα.

το προβλημα ειναι οτι δεν εχω πολυμετρο και εχω 5^5 συνδιασμους να δοκιμασω εκτος και αν εχεις καμια ιδεα για το τι παιζει στο περιπου να ειναι το καθε καλωδιο ....εχει μαυρο κοκκινο ασιμι πορτοκαλι λαχανι αποτι διαβασα σε ενα φορουμ λενε οτι τα στρυφογυρισμενα ειναι DATA+-  μαυρο +5v κιτρινο GND  και το λαχανι NC ..τα δοκιμασα αλλα τιποτα καμια αποκριση απο το πσ ..μονο λιγο καπνιζουν τα καλωδια

Δημοσ.

Αν το πας για φωτιά σε καλό δρόμο είσαι! :P :D

(πλάκα κάνω φίλε μου :) )

χαχαχα δεν πειραζει !! δουλεια να γινει αλλα για να γινει θελω καποιος να μου δωσει τα φωτα του

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα δεν πειραζει !! δουλεια να γινει αλλα για να γινει θελω καποιος να μου δωσει τα φωτα του

Αφού σου αρέσει να ασχολείσαι γενικά γιατί δεν παίρνεις κι ένα φτηνό πολύμετρο και να ακολουθήσεις τις οδηγίες που λέει ο φίλος πιο πάνω που το έχει κάνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...