jimmede Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας παιδες Σκευτικα χτες να χρησημοποιησω την καμερα που ειναι πανω στην οθονη του υπολογιστη μου στον σταθερο μου μιας και ειναι χαλασμενο.....ανοιξα την οθονη και αφερεσα την καμερα και το μικροφωνο ...μηπως ξερει καποιος να μου πει αν γινεται αυτο?? και αν ξερει να μου δωσει drivers γιατι δε βρισκω kai πως πανε τα καλωδια!!! το μοντελο του λαπτοπ ειναι acer aspire one 751h το μοντελο της καμερας Rose_2G/ CN0316-S30C-0V06-1/ VA-R02.02.02
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Και που θα τη συνδέσεις; Στην φωτο μονο κατι προχειρες ενωσεις βλεπω.... Σκεφτεσαι να την μετατρεψεις σε usb;;; 1
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα και να δουλέψει (δύσκολο το βλέπω) νομίζω δεν αξίζει ο κόπος... 1
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλλον θελει να πειραματιστει zio... Αλλιως δεν αξιζουν τα 15€ που κοστιζει μια hd cam... 2
Pseudonumo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δες κι αυτό http://www.instructables.com/community/can-i-adapt-recovered-laptop-camera-to-a-usb/ 1
jimmede Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ναιγια πειραμα ηθελα το δοκιμασω αλλα και να μην το κανω δεν νε πολυ νοιαζει αλλα θα ηταβ καλη φαση Αυτο το κοιταξα και εκανα τις συνδεσεις που ελεγε στα σχολια αλλα οταν συνδεω τη καμερα με usb δεν βγαζει καποιο μηνυμα στο pc ....σαν να μην υπαρχει Αυτο το κοιταξα και εκανα τις συνδεσεις που ελεγε στα σχολια αλλα οταν συνδεω τη καμερα με usb δεν βγαζει καποιο μηνυμα στο pc ....σαν να μην υπαρχει
sil_unique Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω μετατρέψει επιτυχώς 3 διαφορετικές σε usb, αρκεί να βρεις την σωστή συνδεσμολογία. Την τροφοδοσία την βρίσκεις εαν μετρήσεις με πολύμετρο ενώ είναι ακόμα συνδεδεμένη στο καλώδιο της οθόνης. Τα data +/- με δοκιμή. Με το youcam ή το skype την δοκιμάζεις έπειτα.
jimmede Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω μετατρέψει επιτυχώς 3 διαφορετικές σε usb, αρκεί να βρεις την σωστή συνδεσμολογία. Την τροφοδοσία την βρίσκεις εαν μετρήσεις με πολύμετρο ενώ είναι ακόμα συνδεδεμένη στο καλώδιο της οθόνης. Τα data +/- με δοκιμή. Με το youcam ή το skype την δοκιμάζεις έπειτα. το προβλημα ειναι οτι δεν εχω πολυμετρο και εχω 5^5 συνδιασμους να δοκιμασω εκτος και αν εχεις καμια ιδεα για το τι παιζει στο περιπου να ειναι το καθε καλωδιο ....εχει μαυρο κοκκινο ασιμι πορτοκαλι λαχανι αποτι διαβασα σε ενα φορουμ λενε οτι τα στρυφογυρισμενα ειναι DATA+- μαυρο +5v κιτρινο GND και το λαχανι NC ..τα δοκιμασα αλλα τιποτα καμια αποκριση απο το πσ ..μονο λιγο καπνιζουν τα καλωδια
SouLSLayeR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 μονο λιγο καπνιζουν τα καλωδια wait wat
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το πας για φωτιά σε καλό δρόμο είσαι! (πλάκα κάνω φίλε μου ) 1
jimmede Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το πας για φωτιά σε καλό δρόμο είσαι! (πλάκα κάνω φίλε μου ) χαχαχα δεν πειραζει !! δουλεια να γινει αλλα για να γινει θελω καποιος να μου δωσει τα φωτα του 1
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 χαχαχα δεν πειραζει !! δουλεια να γινει αλλα για να γινει θελω καποιος να μου δωσει τα φωτα του Αφού σου αρέσει να ασχολείσαι γενικά γιατί δεν παίρνεις κι ένα φτηνό πολύμετρο και να ακολουθήσεις τις οδηγίες που λέει ο φίλος πιο πάνω που το έχει κάνει;
visualizer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.sunbizhosting.com/~spiral/Webcam/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα