Stefanos92 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα σας, γράφτηκα εδώ βασικά για να ζητήσω πληροφορίες αν υπάρχει κάποιος που έχει βγάλει τη σχολή αξιωματικών για να μου πει κάποια πράγματα για τη ζωή μέσα στη σχολή, τη φοίτηση γενικότερα και το επάγγελμα. Έχω δει τα αντίστοιχα που αναφέρονται στη σχολή και ότι μπορώ να βρώ μέσα από το ίντερνετ αλλά θέλω κάποιον που έχει εμπειρία να μου μιλήσει λίγο για αυτά, κατά προτίμηση σε μήνυμα. Ευχαριστώ.
Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθήστε να απαντήσετε στο ερώτημα. Δε θα αλλάξει κάτι ούτως η αλλιώς, οπότε ας μείνουμε ontopic. 3
headbanger Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Η φοίτηση δεν είναι τίποτα. Ευκολότερη κατά κλάσεις από στρατιωτική σχολή χωρίς δλδ να ιδιαίτερα καψόνια. σαν επάγγελμα παίζει που θα σε στείλουν (κυρίως Αθήνα πάει το μεγάλο ποσοστό αρχικά.. και δεν είναι και ότι καλύτερο από όσο ακούω μιας και επαρχία τα πράγματα ειναι πιο αρνταν) Πηγή : μια ανηψιά μου τελείωσε πέρσι. Αυτά από όσα συζητήσαμε ΦΒ .
firewalker Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το παράπονο γνωστών μου στην σχολή αξιωματικών της ΕΛΑΣ ήταν ο λιγοστός χρόνος για διάβασμα.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Έχεις τόσο καλή βαθμολογία για να μπεις στην σχολή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα