Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια .

Εχω ενα προβλημμα τις τελευταιες ημερες με το laptop μου HP 14-r206nv Windows 10 pro 64bit .

Με το που τον ανοιγω περιμενω κανα 10 λεπτο για να ξεκολησει γιατι κολαει παρα πολυ και δεν ανταποκρίνετε καθόλου ανοιγωντας τον task manager βλέπω ότι η χρηση του δίσκου είναι 100% .

Με το πρόγραμμα hard disk sentinel μου βγάζει επιδόσεις 100% και υγεία 76% υπάρχει πρόβλημα με τον δίσκο να επικοινωνήσω με την hp η οφείλετε αλλού το πρόβλημα ;

Δημοσ.

σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις τραβούσα φορματ και όλα καλά.

Κάποια διεργασία τον κάνει και δουλεύει στο 100%. Τσέκαρε απο το task manager.

Δημοσ.

Εαν το λαπτοπ είναι ακόμα σε εγγύηση, που λογικά πρέπει να είναι επικοινώνησε με το κατάστημα που το αγόρασες για αλλαγή σκληρού, 75% είναι αρκετά χαμηλά για καινούργιο λαπτοπ.  

Δημοσ.

Εαν το λαπτοπ είναι ακόμα σε εγγύηση, που λογικά πρέπει να είναι επικοινώνησε με το κατάστημα που το αγόρασες για αλλαγή σκληρού, 75% είναι αρκετά χαμηλά για καινούργιο λαπτοπ.  

Αν περνάει τα διαγνωστικά της Hp (f9 ή f11 κατά την εκκίνηση νομίζω) δεν τον αλλάζουν.

Δημοσ.

το φορματ δν θα διορθωσει τπτ ειχα το ιδιο προβλημα!
Ηealth δισκου ηταν στο 71% βεβεαι δν freezare απλα μετα απο λιγο κολουσε ΠΑΡΑ πολυ!
Εκανα φορματ και τπτ! Στν τλκη εβαλα εναν SSD και απλα πεταει!
Αμα εχει εγγυηση παντω δν θα βοηθισει ουτε ανασυγκροτηση ουτε malware ουτε format τα ειχα δοκιμασει ολα!

Δημοσ.

Παιδια εχω κανει σκαναρισμα με αντιικα προγραμματα ccleaner φορματ δεν θελω να κανω ,μηπως το προβλημα να οφειλετε στο οτι εχω χωρισει τον συγκεκριμενο δισκο και 100gb τα εχω για bual boot για τα ubuntu ;

Δημοσ.

Για αρχή κλείσε τα services windows defender και windows update..(είναι κάπως και ο επεξεργαστής ψιλοχαλια.)

Έχεις 2gb ram? Και σαυτη τη περιπτωση παίζει να σε καθυστερεί και ο δίσκος επειδή έχεις υγεία 72%!όπως είπαν τα παιδιά να το πας να στο αλλάξουν(αν) και να βάλεις ssd αν γίνεται!θα δεις διαφορα!Οχι δε φταίει το ότι πήρες 100gb και έκανες dual boot με Linux!Ποσο καιρό το χεις;

Δημοσ.

τον εχω απο το καλοκαιρι τον πειρε η θεια μου απο το μερισμα δεν το ηθελε και μου το εδωσε .

επισης το προγραμα μου βαγζει και ενα μυνημα οτι ''υπαρχουν 8 αδυναμοι τομεις στην επιφανεια του δισκου .,πορουν να επαναπροσδιοριστουν αποιαδηποτε στιγμη στη μετεπειτα χρηση του δισκου ...κτλπ

• Like 1
Δημοσ.

εγώ να το παω στο κατάστημα από που αγοράστηκε η να παρω τηλέφωνο στην hp ,επίσης να αναφέρω ότι εχω πρόβλημα με τον δίσκο μονο  ; η να του πω ότι επιβεβαιώνει το πρόβλημα και το συγκεκριμένο πρόγραμμα ;

Δημοσ.

Κοίταξε εγώ θα σου πω να πας απτό κατάστημα οι υπόλοιποι λογικά θα σου πουν να πάρεις τηλέφωνο.Αν πας στο κατάστημα πες ότι έχω πρόβλημα με το σκληρό και ότι έχω βάλει το τάδε πρόγραμμα που το επιβεβαιώνει!

Δημοσ.

Θα το παω γιατι δεν παλευτε καθόλου δεν μπορω να μπω για να μεταφερω τα αρχεια που εχω μεσα κολαει απίστευτα. Το να φτιαξω αυτο τον δισκο με καποιο προγραμα δυσκολα ετσι?

Και κατι που ξεχασα να αναφερω στα ubuntu καμια καθυστέρηση το συστημα όπως παντα μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα το παω γιατι δεν παλευτε καθόλου δεν μπορω να μπω για να μεταφερω τα αρχεια που εχω μεσα κολαει απίστευτα. Το να φτιαξω αυτο τον δισκο με καποιο προγραμα δυσκολα ετσι?

Και κατι που ξεχασα να αναφερω στα ubuntu καμια καθυστέρηση το συστημα όπως παντα μια χαρα.

οχι δε φτιάχνεις τον δίσκο..τωρα στα Ubuntu μήπως είναι σε μια περιοχή του σκληρού που δεν επηρεάζεται απτά bad sectors γιαυτο;!Για προσπάθησε μέσω command prompt να διορθώσεις τον σκληρό.. Πατα windows key + r και γράψε cmd θα σου εμφανισει ένα μαύρο παράθυρο.. Θα γράψεις CHKDSK D: /F

(όπως ακριβώς το βλέπεις..οπου το D: αντιστοιχεί στο γράμμα του σκληρού δλδ εσένα μπορεί να ναι E:)μετά λογικά θα σου πει να ελέγξει στο επόμενο ρεσταρτ τον σκληρό διότι τα αρχεία είναι σε χρήση θα πατήσεις Y(yes) θα κανεις restart και θα τσεκάρει το σκληρό!στο boot menu επελεξε τα windows..ίσως έτσι φτιαχτεί για λίγο ο σκληρός!

Δημοσ.

Κοίταξε εγώ θα σου πω να πας απτό κατάστημα οι υπόλοιποι λογικά θα σου πουν να πάρεις τηλέφωνο.Αν πας στο κατάστημα πες ότι έχω πρόβλημα με το σκληρό και ότι έχω βάλει το τάδε πρόγραμμα που το επιβεβαιώνει!

Το κατάστημα θα το στείλει στην αντιπροσωπεία. Η αντιπροσωπεία, αν περνάει τα τεστ, δεν θα το αλλάξει.

έτσι θα χάσει 2 εβδομάδες τουλάχιστον χωρίς κανένα όφελος.

Καλείς Δευτέρα πρωί την hp, τους λες το θέμα σου. Θα σου στείλουν εξτρά διαγνωστικά σε μειλ να τρέξεις και θα τα στείλεις πίσω. 

Αν είναι για σερβις, θα φανεί μέσα από τα εξτρά διαγνωστικά.

Τρέξε και hd tune pro το full test για errors.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...