Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Ηθελα να ρωτησω αν ειναι σωστο στην επιλογη privasy(απορρητο) στον mozilla,και με τιτλο σελιδας--> Ρυθμισεις εκκαθαρισης ιστορικου, να εχω τσεκαρισμενο ή οχι τη θεση ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΜΝΗΜΗ,ως επισης και το απο πανω τετραγωνακι,τα COOKIES.Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν είναι δικός σου ο υπολογιστής και δεν έχουν πρόσβαση άλλα άτομα τότε δεν υπάρχει λόγος για τέτοια μέτρα.

Η προσωρινή μνήμη είναι η cache με τα προσωρινά αρχεία που αποθηκεύονται στον δίσκο για να μειωθεί ο όγκος του downloading. Τα coockies είναι για να θυμούνται οι σελίδες που επισκέπτεσαι τις επιθυμίες σου και το αν επιθυμείς να αποθηκεύεται ο κωδικός σου.

Το τι πρέπει και τι όχι είναι καθαρά θέμα επιλογής και χρήσης του υπολογιστή.

Αν είναι κοινόχρηστος καλά είναι να τα σβήνεις όλα ή τουλάχιστον να συνδέεσαι σε New private window όπου δεν αποθηκεύεται τίποτα και όταν κλείσεις το παράθυρο του ff διαγράφονται τα πάντα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου.Ξεχασα ομως κατι να πω στην αρχη.Εδω και 15 μερες μου δημιουργηθηκε ενα προβλημα οταν επαιζε το youtube ταινια ή τραγουδι.δηλαδη μου κοβοτανε για λιγο το ιντερνετ.επεστρεφε-κοβοτανε απο το ξεκινημα του youtube.Ενω ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα.Μετα απο αυτο,αρχισα να το ψαχνω στο google.Βρηκα πολλες απαντησεις οσο αφορα τη λειτουργια του Flash & τις διακοπες του.Καλως ή κακως-δεν ξερω-διαβασα οτι καποια ατομα γεμιζε η μνημη και την τσεκαρισαν ωστε να διαγραφεται.Εκανα & εγω το ιδιο,οπως ειδατε.Τωρα,βεβαια,χωρις να γνωριζω τι αλλο να κανω ωστε να μην μου κολαει το youtube,το εκανα ετσι.Τωρα παιζουν κανονικα.Ο Υπολογιστης ειναι ατομικος,δεν εχει αλλος προσβαση.Δεν ξερω τι αλλο μπορουσα να κανω.Ηθελα βεβαια να κανω εγω τις διαγραφες & οχι ο FF μολις βγαινω.Υπαρχει καποια αλλη λυση για το προβλημα που μου προεκυψε;;;Ευχαριστω και παλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...