dragonver Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μια backpack για laptop και θα ήθελα να σας ρωτήσω για τις προτάσεις σας. Είχα παραγγείλει την συγκεκριμένη Site: Caselogic από e-shop που μου φάνηκε καλή. Ωστόσο δεν έχει έρθει ακόμη και την θέλω άμεσα και είπα να επιλέξω μία άλλη. Θέλω να μου τη γνώμη σας για την συγκεκριμένη Site: Targus και να μου προτείνετε και όποιες άλλες θεωρείτε ότι είναι καλές. Επειδή θα τη χρησιμοποιώ για γραφείο θα ήθελα να είναι διακριτική (δηλαδή όχι έντονα χρώματα και περίεργα σχέδια). Site: Αυτή πώς σας φαίνεται; Το budget είναι μέχρι 80€.
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση πως το eshop έδινε το 17άρι στα 49 σε crazy sundays και το άλλαξε... Οι case logic είναι μέτριες σε ποιότητα και υπερτιμημένες. Από πλαίσιο δε θα αγόραζα ούτε βίδα. Πόσο μάλλον να τους έδινα και 40 ευρώ για τσάντα. Σαφώς και μεταξύ των 2 δεν τίθεται θέμα σύγκρισης (του πλαισίου δε τη λαμβάνω καν υπόψιν).
solton57010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αμα θες να εξαντλησεις ολο το budget δες αυτην https://www.skroutz.gr/s/5431303/The-North-Face-Borealis-Tnf-Black.html
dragonver Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μάλλον θα παραγγείλω την τσάντα της Targus γιατί διάβασα και αλλού καλές κριτικές.
2.1Ohm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δν ξέρω αλλά 80 ευρώ μ φαίνονται παρα πολλά ! Εγώ έχω αυτό http://www.skroutz.gr/s/2920892/Case-Logic-VNB-217.html?from=catspan Πολύ άξιο για τα λεφτά του κ άνετο στην πλάτη χωράει 17,3 λαπτοπ άνετα! Το μόνο μειωνεκτιμα είναι ότι δν έχει καμια θήκη τσέπη στον μεσαίο χώρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα