Flaoutistas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει κάποια πληροφορία για ασύρματα φόρτιση των λάπτοπ; Δεν εννοώ κάτι του στυλ τον Οκτώβρη του 2015.. απλά αν ξέρει κανείς αν υπάρχει στον ορίζοντα αυτή η δυνατότητα.. να είμαι πχ στον καναπέ μου και να φορτίζω τ λάπτοπ χωρίς φορτιστή συνδεδεμένο και χωρίς να έχω από κάτω μια πλάκα ας πούμε για επαγωγική φόρτιση. Απλά μια σκέψη.
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτην την στιγμή δεν νομίζω οτι υπάρχει τετοια τεχνολογία ίσως στο μέλλον
Euclides Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ασύρματη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας δεν υπάρχει για οικιακή ή άλλη εμπορική χρήση. Ούτε προβλέπεται να υπάρξει στο εγγύς μέλλον. Η λύση στην οποία προσανατολίζονται οι κατασκευαστές laptops για μεγάλη αυτονομία και σχεδόν μηδενικό χρόνο επαναφόρτησης είναι τα hydrogen fuel cells. Πολύ σύντομα θα δούμε να κυκλοφορούν στην αγορά.
SPANK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Λογικά ο φίλος ενοείς κατι σαν την τεχνολογία του nexus 5 που ακουμπά το κινητό επάνω και φορτίζει ασύρματα ουσιαστικά
Flaoutistas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά στην ουσία θέλουμε έναν τρόπο που να μπορεί να σχηματίζει χημικούς δεσμούς στα μόρια/ιόντα της μπαταρίας χωρίς να χρησιμοποιούμε την μπρίζα. Δεν είναι καν ανάγκη να είναι ρεύμα απλά το ρεύμα καταλαβαίνω ότι είναι το πιο βολικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα