Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια πληροφορία για ασύρματα φόρτιση των λάπτοπ; Δεν εννοώ κάτι του στυλ τον Οκτώβρη του 2015.. απλά αν ξέρει κανείς αν υπάρχει στον ορίζοντα αυτή η δυνατότητα.. να είμαι πχ στον καναπέ μου και να φορτίζω τ λάπτοπ χωρίς φορτιστή συνδεδεμένο και χωρίς να έχω από κάτω μια πλάκα ας πούμε για επαγωγική φόρτιση. Απλά μια σκέψη.

Δημοσ.

Ασύρματη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας δεν υπάρχει για οικιακή ή άλλη εμπορική χρήση.

 

Ούτε προβλέπεται να υπάρξει στο εγγύς μέλλον.

 

Η λύση στην οποία προσανατολίζονται οι κατασκευαστές laptops για μεγάλη αυτονομία και σχεδόν μηδενικό χρόνο επαναφόρτησης είναι τα hydrogen fuel cells.

 

Πολύ σύντομα θα δούμε να κυκλοφορούν στην αγορά.

Δημοσ.

Λογικά ο φίλος ενοείς κατι σαν την τεχνολογία του nexus 5 που ακουμπά το κινητό επάνω και φορτίζει ασύρματα ουσιαστικά

Δημοσ.

Βασικά στην ουσία θέλουμε έναν τρόπο που να μπορεί να σχηματίζει χημικούς δεσμούς στα μόρια/ιόντα της μπαταρίας χωρίς να χρησιμοποιούμε την μπρίζα. Δεν είναι καν ανάγκη να είναι ρεύμα απλά το ρεύμα καταλαβαίνω ότι είναι το πιο βολικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...