nikomania-- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα domain (.gr) και θελω το hosting μου να ειναι στην hostgator! Domain σκεφτόμουν να αγοράσω απο το papaki, μπορεί όμως να μου εξηγήσει κανείς πως γίνεται η διαδικασία? Δηλαδή αγοράζω το domain, και μετα πως το "συνδέω" με τη hostgator και πως δειχνω οτι ειναι δικο μου domain? Συγνώμη αν οι ερωτήσεις μου δεν ειναι σαφείς αλλά αν υπάρχει κάποιο guide θα το ήθελα Ευχαριστω
corsair04 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα domain (.gr) και θελω το hosting μου να ειναι στην hostgator! Domain σκεφτόμουν να αγοράσω απο το papaki, μπορεί όμως να μου εξηγήσει κανείς πως γίνεται η διαδικασία? Δηλαδή αγοράζω το domain, και μετα πως το "συνδέω" με τη hostgator και πως δειχνω οτι ειναι δικο μου domain? Συγνώμη αν οι ερωτήσεις μου δεν ειναι σαφείς αλλά αν υπάρχει κάποιο guide θα το ήθελα Ευχαριστω αγοράζεις το domain από οποιαδήποτε ελληνική εταιρία και απλά αφού αγοράζεις το hosting αλλάζεις τους nameservers στο domain από τον πάροχο του hosting μετά την αλλαγή σε περίπου 3-6 ώρες το domain σου έχει πάρει του καινούριους nameservers οδηγίες για την αλλαγή των nameservers θα βρεις εδώ (papaki.gr) τις ίδιες οδηγίες έχουν όλα τα site (domain seller) για την επεξεργασία των nameservers. 1
nikomania-- Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μια ακόμα ερώτηση, εδω θελω καθαρα προσωπική γνώμη! Επειδή οι αγορές προς εξωτερικό τωρα με τα capital ειναι δυσκολες και πρεπει να γινουν μεσω του balance του paypal, είναι καλή λύση - αξιόπιστη το papaki και για hosting???
corsair04 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μια ακόμα ερώτηση, εδω θελω καθαρα προσωπική γνώμη! Επειδή οι αγορές προς εξωτερικό τωρα με τα capital ειναι δυσκολες και πρεπει να γινουν μεσω του balance του paypal, είναι καλή λύση - αξιόπιστη το papaki και για hosting??? Από θέμα αξιοπιστίας είναι πολύ κάλο και σε θέμα βοηθείας σε ότι πρόβλημα δημιουργηθεί αλλά για μένα το hosting δεν το προτιμώ γιατί είναι ακριβότερα σε σχέση με του εξωτερικού μπορείς να συγκρίνεις τιμές αν και νομίζω ότι με την χρεωστική μπορείς να δοκιμάσεις !!
CyberCr33p Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Aπλά να αναφέρω ότι ο hostgator ανήκει στον όμιλο της EIG. Κάνε την έρευνά σου.
corsair04 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Aπλά να αναφέρω ότι ο hostgator ανήκει στον όμιλο της EIG. Κάνε την έρευνά σου. Δηλαδή δεν έχω καταλάβει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα