Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 φιλοι μου αγορασαν κινητα απο το minideal.net και μου το προτειναν, ωστοσο επειδη εγω κανω πρωτη φορα παραγγελια απο εξωτερικο ειμαι λιγο επιφυλακτικος, και θα ηθελα την βοηθεια σας. Θα παραγγειλω αυτο το κινητο. (μην σχολιασεται το κινητο, για την τιμη και τα χαρακτηριστικα που θελω ηταν απο τα καλυτερα). Εχω παρατηρησει οτι μπορεις να ζητησεις μερικα πραματα απο κατω, αναλογα με την παραγγελια σου, και εκει θελω να επικεντωθουμε. Μεχρι στιγμης ξερω οτι πρεπει να ζητησω:

1)remove chinese apps

2)Install google play (play store)

3)Install Greek and English Language

4)Send EU adapter for charger

5)Root the phone

6)Phone color- Black (if possible, otherwise white is ok)

7)Mark as a gift and low price to avoid additional taxes

8)Check if everything works properly after all

9)Instead of a silicone case, i'd prefer a hard case.

Τι αλλο θα μπορουσα να πω για να ειμαι σιγουρος οτι αυτο που θα λαβω δεν θα με δισαρεστησει?

Συγγνωμη αν το εχω ανεβασει σε λαθος board,,,

Δημοσ.

Εγω θα σχολιασω το κινητο. Μη το παρεις. Κανε μια βολτα, παρε αποψεις και σου λεω πως θα το μετανιωσεις. Με τα ιδια λεφτα παιρνεις doogee x5 που μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει παραπονο. Απλα οχι σε Elephone

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα σχολιασω το κινητο. Μη το παρεις. Κανε μια βολτα, παρε αποψεις και σου λεω πως θα το μετανιωσεις. Με τα ιδια λεφτα παιρνεις doogee x5 που μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει παραπονο. Απλα οχι σε Elephone

θα μπορουσες σε παρακαλω να δεις τα μηνυματα σου? θα ηθελα να το συζητησουμε εκει, καθως το ποστ εχει αλλο θεμα

Δημοσ.

Για αυτά που ρωτάς πάντως, είσαι ΟΚ. Αυτά γραψτους σε μνμ ή σε σημείωμα κατά τη πληρωμή με PayPal

Δημοσ.

Έχω πάρει 2 κινητά από το minideal, απόλυτα ευχαριστημένος και από αυτό που παρέλαβα αλλά και από το χρόνο αποστολής, την επόμενη μέρα!!! Όσον αφορά τα αιτήματα εγώ τα έγραψα και κάτω-κάτω στα σχόλια αλλά τα έγραψα και κατά τη διάρκεια της παραγγελίας για να μαι πιο σίγουρος. Όσο για το κινητό καλύτερα κάνε καλύτερη έρευνα μιας που πλέον είσαι καλυμμένος από το θέμα έμπιστου μαγαζιού.

Δημοσ.

Έχω πάρει 2 κινητά από το minideal, απόλυτα ευχαριστημένος και από αυτό που παρέλαβα αλλά και από το χρόνο αποστολής, την επόμενη μέρα!!! Όσον αφορά τα αιτήματα εγώ τα έγραψα και κάτω-κάτω στα σχόλια αλλά τα έγραψα και κατά τη διάρκεια της παραγγελίας για να μαι πιο σίγουρος. Όσο για το κινητό καλύτερα κάνε καλύτερη έρευνα μιας που πλέον είσαι καλυμμένος από το θέμα έμπιστου μαγαζιού.

Εννοειται πως θα τα αναφερω οπου μπορω :P οσο για το κινητο ναι, κατεληξα σε καποιο αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...