Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,το laptop μου toshiba satellite A300-1gn για κανά μήνα έκανε restart απο μόνο του ανεξαρτήτως τι έκανες(idle,games,browser).Μόνο σε safe mode δεν εκανε restart.Αποφάσισα να το κάνω format αλλά έχω τα εξής προβλήματα:

1)Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό(εγκατάσταση με usb) http://www.howtogeek.com/forum/topic/how-to-do-a-clean-install-of-windows-7-8, το laptop είτε θα κάνει restart άμα το άφησεις για κανά λεπτό στο παράθυρο με τις ρυθμίσεις(γλώσσα κτλπ.) ή θα κολλήσει ενώ είναι στο windows expanding files.Δοκίμασα και τις εντολές αλλά και εκεί μια από τα ίδια,μονό μεχρί το clean all έφτασα πρωτού κολλήσει.

2)Όταν δοκιμάζω με cd,μου βγάζει bootmgr is missing.Χθες έβγαζε media test failure.Το μόνο που πείραξα ητάν κάτι bios settings αλλά έβαλα τα default και τωρά βγάζει μόνο bootmgr is missing.

Δεν είμαι ειδικός σε υπολογιστές κτλπ. αλλά μάλλον το format δεν θα έλυνε το πρόβλημα των συνεχών restart.Μήπως το πρόβλημα ειναι στα hardware;Και αν ναι ποιό μπορεί να φταίει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...