Sarandis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Διαβολάκι mode on Μπορεί να στα φορέσει και 10 λεπτά αφού τον/την αφήσεις. Ή και την ώρα που μιλάτε στο τηλέφωνο. 1
Liverpool89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω δουλευα η κοπελα σπιτι, ολα καλα. Δουλευει η κοπελα σπιτι εγω, κοιμαμαι αργα ξυπναω αργα. Γκρινιες.. με υποπτεύεται συνεχεια...
DDevil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ε δεν σου πα θα σου πει παρε τον πουλο θα σε διωξει με τον τροπο του σιγα σιγα.Αν εχεις αναγκη τα λεφτα η αν ειχες απο πισω σου οικογενεια και υποχρεωσεις δεν θα το κανες αυτο, κανεις δεν ειναι μαλακας κανει τον μαλακα στις δουλειες. Το ξέρω κυκλοφορουν πολλοι ύπουλοι αλήτες στην εποχή μας που εκμεταλεύονται τον κοσμο επειδη βρέθηκαν σε μια θέση ισχυος κατι που ξεχνάνε ομως ειναι οτι η ζωή έχει διακυμάνσεις και κάποια στιγμη θα βρεθούν σε δυσκολη θέση εκει τους περιμένει ενα καλο πλασεδάκι για να μάθουν να φέρονται. Δεν ειναι δυνατον ο άλλος να ειναι οικογενειάρχης και επειδη σου ειπε πως το ωράριο ειναι σκληρό και οι υπερωριες δεν πληρώνονται να του λές με το τροπο σου σκάσε και κολυμπα κανονικα εσυ επρεπε να κάνεις το μπικινι καθε φορά που τον βλέπεις και να τον αντιμετωπίζεις με χαμογελο κ να προσπαθεις να του δώσεις κουράγιο. Εγω πραγματικά αν ημουν εργοδοτης και έδινα τοσα λιγα επειδη δεν θα μπορουσα να δωσω περισσοτερα θα ντρεπομουν να κάνω και τον μάγκα. Ειναι γυφτιά αλλα κυκλοφορει αλητικο θράσος στην εποχή μας. Ουτε για να νοικιάσεις ενα σπιτι δεν φτάνουν τα λεφτά που σου δινουν έχουν και υφάκι. Καραγκιοζηδες.
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 4 το μεσημέρι ειμαι σπιτι μου μετα τη δουλειά. Τρώω και κοιμάμαι μέχρι τις 6. Σηκώνομαι βάζω αθλητικά και βουρ για γυμναστήριο κατα τις 7 και μισή έχω τελειωσει και 8 εχω κανει ηδη μπάνιο και ειμαι σπιτι μου. Μέχρι τις 12-1 που θα κοιμηθώ το βράδυ ειναι 5-6 ώρες προλαβαινω να βγω για φαγητο ή για καφέ ή για ποτάκι και μετα να κάνω και σέξ. Αν ειναι να κουραζομαστε τοσο ευκολα απο τα 30 στα 50 τι θα γινει? :/ Βεβαια εντάξει έχει τυχει να κοιμηθω και στις 3 και να ξυπνήσω στις 7 και μιση το πρωί ε νταξει δεν ειναι τιποτα νέοι ειμαστε. Να ξέρεις είσαι από τους πλέον τυχερούς με αυτό το ωράριο. Έχω ξάδερφό μου που έχει κάτσει στην δουλειά 15 ώρες, και 12 ώρες το κανονικό ωράριο. 2
DDevil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το ξέρω. Κατα τα άλλα αστα να πάνε φιλε εργατικος μεσαιωνας ευχομαι καλες δουλειές σε ολους με ανθρωπινες συνθήκες. 1
manzah80 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το ξέρω κυκλοφορουν πολλοι ύπουλοι αλήτες στην εποχή μας που εκμεταλεύονται τον κοσμο επειδη βρέθηκαν σε μια θέση ισχυος κατι που ξεχνάνε ομως ειναι οτι η ζωή έχει διακυμάνσεις και κάποια στιγμη θα βρεθούν σε δυσκολη θέση εκει τους περιμένει ενα καλο πλασεδάκι για να μάθουν να φέρονται. Δεν ειναι δυνατον ο άλλος να ειναι οικογενειάρχης και επειδη σου ειπε πως το ωράριο ειναι σκληρό και οι υπερωριες δεν πληρώνονται να του λές με το τροπο σου σκάσε και κολυμπα κανονικα εσυ επρεπε να κάνεις το μπικινι καθε φορά που τον βλέπεις και να τον αντιμετωπίζεις με χαμογελο κ να προσπαθεις να του δώσεις κουράγιο. Εγω πραγματικά αν ημουν εργοδοτης και έδινα τοσα λιγα επειδη δεν θα μπορουσα να δωσω περισσοτερα θα ντρεπομουν να κάνω και τον μάγκα. Ειναι γυφτιά αλλα κυκλοφορει αλητικο θράσος στην εποχή μας. Ουτε για να νοικιάσεις ενα σπιτι δεν φτάνουν τα λεφτά που σου δινουν έχουν και υφάκι. Καραγκιοζηδες. Τσιπα και εργοδοτης στην ελλαδα πολυ σπανια.Στην ελλαδα επικρατουν τα λαμογια παντου απο το ποδοσφαιρο μεχρι δεν ξερω τι.Εγω σε εναν ειχα πει το εξης μια φορα , εκνευριζομαι τρελα οταν δεν με πληρωνεις στην ωρα μου.Του λεω μου εχεις αναθεσει μια δουλεια να στην κανω σε ενα συγκεκριμενο ωραριο.Αν αργησω θα με απολυσεις αν δεν κανω την δουλεια μου θα με απολυσεις.Εσυ γιατι δεν μου φερεσε οπως σου φερομαι και εγω γιατι δεν εισαι ενταξει στις υποχρεωσεις σου απεναντι μου..Ε δεν μου πε τιποτα μου λεγε κατι δικαιολογιες για τα μετρητα και οτι πρεπει να πληρωθει απο αλλους για να μου δωσει κτλ κτλ.Γιαυτο και δεν θελω να κανω ποτε οικογενεια για να μπορω να κινουμαι ποιο ελευθερα σε αυτα τα πραγματα. 1
DDevil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Για αυτο κάποιοι βλέπουν αυτες τις μλκιες και ξενιτεύονται .... και αποτέλεσμα αυτου? οι σχέσεις απο αποσταση για να επανέλθουμε και στο θέμα
D4rkshadow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ξερω οτι εμεις εδω εχουμε φτασει της 6 σελιδες και οτι αυτος που εκανε το ποστ εχει μιλησει μονο μια φορα,που ειναι να μας πει τι εχει καταλαβει απο ολες αυτες της αποψεις;
whodatinsomniaK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 λετε για καθημερινο σεξ και σας ερωτω, ανεργοι ειστε ή φοιτητες; την κουραση που την βαζετε; wtf sis? Not your man apparently... Ζείστε ρε κι αφήστε τις μαλακίες.14 ώρες δουλειά ΛοΛ. Εγω δουλευα η κοπελα σπιτι, ολα καλα. Δουλευει η κοπελα σπιτι εγω, κοιμαμαι αργα ξυπναω αργα. Γκρινιες.. με υποπτεύεται συνεχεια... Παράτα την. Δεν αλλάζουν.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 λετε για καθημερινο σεξ και σας ερωτω, ανεργοι ειστε ή φοιτητες; την κουραση που την βαζετε; τι ειναι σεξ; Ο ορισμος αναγκαστικα περιλαμβανει infiltration και 2 οργασμους; Παντρέψου για 2 χρόνια, και συνολικά σχέση ~5ετία, και έλα να μου πεις έχω άδικο. Αν υπάρχουν και κουτσούβελα, δεν χρειάζεται καν να μου πεις έχω άδικο Δείχνω απλά κατανόηση....... και τοσα χρονια πως και δεν ετυχε να χαμπαριασεις το καβουκι ή τα nunchaku? . οσο για τη σχεση απο αποσταση,ειναι καθαρα εφευρημα της ανασφαλειας ενος ατομου.δεν υπαρχει λογος να πλουτιζει η κοσμοτε για καποιον που συναντησες τυχαια καπου καπως καποτε.αφου ταφερε ετσι η ζωη,τι να γινει παμε παρακατω. 2015 εχουμε, υπαρχουν και οι usb cams (ναι και για μη εμπορικη χρηση) Τσιπα και εργοδοτης στην ελλαδα πολυ σπανια.Στην ελλαδα επικρατουν τα λαμογια παντου απο το ποδοσφαιρο μεχρι δεν ξερω τι.Εγω σε εναν ειχα πει το εξης μια φορα , εκνευριζομαι τρελα οταν δεν με πληρωνεις στην ωρα μου.Του λεω μου εχεις αναθεσει μια δουλεια να στην κανω σε ενα συγκεκριμενο ωραριο.Αν αργησω θα με απολυσεις αν δεν κανω την δουλεια μου θα με απολυσεις.Εσυ γιατι δεν μου φερεσε οπως σου φερομαι και εγω γιατι δεν εισαι ενταξει στις υποχρεωσεις σου απεναντι μου..Ε δεν μου πε τιποτα μου λεγε κατι δικαιολογιες για τα μετρητα και οτι πρεπει να πληρωθει απο αλλους για να μου δωσει κτλ κτλ.Γιαυτο και δεν θελω να κανω ποτε οικογενεια για να μπορω να κινουμαι ποιο ελευθερα σε αυτα τα πραγματα. οι εργοδοτες στην Ελλαδα καταντησαν ετσι γιατι τελικα "ηταν πολλα τα 400 χρονια σκλαβιας..." δοκιμασε αντι να το παιξεις Αφεντικο, να το γυρισεις σε consultant-moderator... (παιζει ομως να φαγωθουν μεταξυ τους και να σε φαει κι εσενα η μαρμαγκα...)
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ή δουλευει σε καμια πλατφορμα πετρελαιου . Σοβαρα ομως γιατι τοσες ωρες? γιατι ειναι γλυκο το χρημα 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 παστακι φουντουκι > υπνος > χρημα
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι ειναι γλυκο το χρημα Ήρωας ο φίλος σου
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ξερω οτι εμεις εδω εχουμε φτασει της 6 σελιδες και οτι αυτος που εκανε το ποστ εχει μιλησει μονο μια φορα,που ειναι να μας πει τι εχει καταλαβει απο ολες αυτες της αποψεις; Είδα τα μηνύματα σας κάποια ηταν εμψυχωτικά κάποια όχι τοσο . Αλλα δεν επηρεάζομαι ...θα προσπαθήσω να το ζήσω και όσο πάει. Θα το παίξω κορώνα γράμματα ... Ετσι κι αλλιώς δεν έχω να χάσω κατι . Εμπιστοσύνη να υπάρχει , αμοιβαίες υποχωρήσεις . Ετσι κι αλλιώς η απόσταση που έχουμε δεν είναι μεγάλη . Μόνο 2 ώρες με κτελ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα