atzela Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους και καλό φθνόπωρο. Πέρυσι είχα ανοίξει θέμα για άνοιγμα παιδότοπου..ε όπως καταλάβατε δεν έγινε κάτι γιατί απογοητεύτηκα. Σε λίγο καιρό βγαίνει το νέο έσπα που χρηματοδοτεί το άνοιγμα νέων επιχειρήσεων. Προτού με προσγειώσετε κλπ, να αναφέρω ότι έχω επισκεφθεί χώρους που απασχολούν παιδιά προσχολικής ηλικίας για κάποιες ώρες την ημέρα, δεν είναι όμως ούτε παιδικοί σταθμοί, ούτε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης ούτε παιδότοποι. Οι χώροι αυτοί είναι απλά ένα διαμέρισμα, το οποίο για παράδειγμα έχουν βάψει ωραία, έχουν βάλει μαλακό πάτωμα, έχουν βάλει κάποια παιχνίδια μέσα, κλπ, η τουαλέτα είναι κανονική και απλά εκεί π[ου πρέπει να πάνε τα μικρά να κάνουν την ανάγκη τους έχουν βάλει πλαστικό καρεκλάκι για να φτάσει η λεκάνη στο ύψος του και γιογιό για να κάτσει στη λεκάνη. Τα αναφέρω όλα αυτά διότι όταν δοκίμασα να δω τα σχετικά με προδιαγραφές σταμάτησα πριν καν αρχίσψ με όλα αυτά που ζητούσαν. βλέπω βέβαια τελικά ότ για την περίπτωση που σας αναφλερω δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δικό μου κεφάλαιο δεν έχω, οπότε κατεβάζω μια πρωτοτυπη πρόταση για ένα τέτοιο χώρο για να πάρω χρηματοδότηση από έσπα. Που όμως να απευθυνθώ για όλα αυτά? Για το πως δηλαδή να παρουσιάσω την ιδέα μου, για τις άδειες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο χρειάζεται ένας τέτοιος χώρος. Ενδεικτικά για να καταλάβετε τι εννοώ..σας παραθέτω τα ακόλουθα.. Site: , Site: . Δείτε τα και όποιος ή όποια γνωρίζει για κάτι ανάλογο μικρού μεγέθους κλπ ας μου πει..Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων για το χρόνο σας!
archimidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 καλημέρα, τα λινκ σου δεν δουλεύουν. Πάντως δεν είναι όλοι οι χώροι έτσι όπως τους περιγράφεις, υπάρχουν και κάποιο που τηρούν τις προδιαγραφές. Στο ερώτημα σου, υπάρχουν εταιρείες "συμβούλων επιχειρήσεων" που αναλαμβάνουν το φάκελο ΕΣΠΑ. Φαντάζομαι ωστόσο ότι καλό θα είναι να έχουν εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Αν βρεις πληροφορίες πάντως μοιράσου τις εδώ. 1
atzela Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.karamelina.gr/ http://www.iliaxtides.gr/ Σε ευχαριστώ πολύ...είναι δυνατόν να είναι ανοιχτά χωρίς να τηρούν προδιαγραφές??
archimidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ναι είναι. Πως γίνετε αυτό δεν ξέρω;
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Σε μια εταιρεία που ασχολείται με επιδοτήσεις θα έλεγα κι εγώ...πάντως χωρίς κεφάλαιο δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι. Χρηματοδότηση στο 100% νομίζω δεν υπάρχει, άσε που παίρνει αρκετό χρόνο!
atzela Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ. Είπατε σε μια εταιρεία που ασχολείται με επιδοτήσεις..Λογικά εκεί πρέπει να πληρώσω κάτι για να μου πουν και να με κατευθύνουν!Τι να περιμένω?
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ. Είπατε σε μια εταιρεία που ασχολείται με επιδοτήσεις..Λογικά εκεί πρέπει να πληρώσω κάτι για να μου πουν και να με κατευθύνουν!Τι να περιμένω? Για μια απλή συμβουλή (αν τρέχουν κάποια προγράμματα πχ ή αν θα τρέξουν σύντομα) συνήθως δεν χρεώνουν. Για να σου ετοιμάσουν φάκελο συνήθως χρεώνουν ένα ποσό και μετά παίρνουν ένα ποσοστό της επιδότησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα