Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει ένα καινούργιο laptop της hp και θέλω να του βάλω έναν SSD που έχω έτοιμο με προεγκατεστημένα windows 10. Αν το ανοίξω χάνω την εγγύηση.Δε γνωρίζω ποια είναι η πολιτική της εταιρίας για τέτοια πράγματα.

Δημοσ.

πέρα απο όλα τα άλλα, έκανες install τα windows 10 απο άλλο μηχανημα, και θες απλά να βάλεις τον ssd στο λάπτοπ και να λειτουργεί ρολόι?

Δημοσ.

Το πιθανότερο ειναι να μην λειτουργήσουν τα windows διοτι έχουν γίνε εγκατάσταση σε αλλο hardware τώρα οσο αφορά την εγγύηση δεν νομίζω οτι την χάνεις απο τον δίσκο , και ετσι να ειναι ομως αν κρατήσεις τον παλιό δίσκο οπως ειναι και να τον ξανα βάλεις μεσα δεν θα καταλάβει κανενας τίποτα εκτος και αν υπάρχει στο καπάκι η εκει που ειναι ο δίσκος καποια ταινία ασφαλείας

Δημοσ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα windows εννοείται ότι θα κάνω format και ξανά εγκατάσταση.Πάντως ρώτησα και στο support φορουμ της HP και μου είπαν ότι χάνω την εγγύηση σε περίπτωση που το ανοίξω ακόμη και αν δεν αλλάξω τίποτα.Δεν ξέρω τί πίνουν.

Δημοσ.

Κάλεσε τους το πρωί στην αντιπρόσωπεια. Θα σου πουν ότι μπορείς να τα αλλάξεις, αρκεί να είναι συμβατά και να μην προκαλέσεις εσύ κάποιο θέμα (πχ σπάσιμο)

Έχω στείλει αρκετά hp για σέρβις με αλλαγμενους δίσκους κυρίως. Κανείς δεν είπε τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...