Προς το περιεχόμενο

13 εκ. πωλήσεις σε 3 ημέρες για τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Στις 9 Οκτωβρίου στην Ελλάδα


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναμενόμενα, η Apple ανακοίνωσε πριν λίγο ένα νέο τεράστιο ρεκόρ, που έχει σχέση και πάλι με τα δύο νέα μοντέλα iPhone, το 6s και iPhones 6s Plus όπως επίσης και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους στη χώρα μας.

Με 13 εκατομμύρια πωλήσεις σε τρεις μόλις ημέρες, τα νέα iPhone φαίνεται ότι πάνε πολύ καλύτερα από τα ήδη υπερεπιτυχημένα μοντέλα, τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, τα οποία για το ίδιο διάστημα είχαν σημειώσει πωλήσεις 10 εκατομμυρίων ενώ 2 χρόνια πριν, τα iPhone 5s kai 5c είχαν 9 εκατομμύρια πωλήσεις.

 

Ο αριθμός αυτός μεταφράζεται στην πώληση 3.000 συσκευών ανά λεπτό σε διάστημα 3 ημερών ή αλλιώς 50 iPhone ανά δευτερόλεπτο. Όπως είδαμε και από την πρώτη μας επαφή με τα νέα μοντέλα, τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, διατηρούν τον ίδιο εξωτερικό σχεδιασμό αν και με καλύτερη ποιότητα κατασκευής προκειμένου να αποφευχθούν διάφορα φαινόμενα λυγίσματος που είχαν αναφερθεί, ενώ σημαντική βελτίωση έχει υπάρξει στην κάμερα η οποία αναβαθμίζεται στα 12MP με δυνατότητα εγγραφής 4K βίντεο, όπως επίσης και στον επεξεργαστή, με τον A9 να είναι πιο γρήγορος από τον προκάτοχο του.

 

Η τεχνολογία 3D Touch, είναι από τα σημεία που κάνουν τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus να ξεχωρίζουν, αφού μπορεί να καταλάβει τη διαφορετική πίεση με την οποία πατάμε την οθόνη, ενεργοποιώντας νέες λειτουργίες-συντομεύσεις για πιο γρήγορο χειρισμό.

 

Παράλληλα στην ανακοίνωση της η Apple ανακοινώνει το δεύτερο κύμα κυκλοφορίας, στο οποίο περιλαμβάνεται και η Ελλάδα μαζί με 35 χώρες με στόχο την κυκλοφορία των νέων συσκευών σε 130 χώρες μέχρι το τέλος του έτους.

 


 

Link.png Site: iPhone 6s - Πρώτη επαφή
Link.png Site: iPhone 6s Plus - Πρώτη επαφή
Link.png Site: Apple

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...