Genki Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Εγώ μαζί με έναν φίλο μου προσπαθούμε να κάνουμε μια αρχή. Μας αρέσει η τεχνολογία και ότι αυτό συνεπάγεται. Έχουμε μια σελίδα στο Facebook και ένα κανάλι στο YouTube. Θα θέλαμε την βοήθεια σας με like η sunscribe για να μεγαλώσει η παρέα και να συνεχίσουμε πιο σοβαρά με καινούρια βίντεο ιδέες και ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων https://m.facebook.com/phonebuzzchannel Subscribe***
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ανεβάζετε βιντεο με το πώς να εξασφαλίσετε σε έναν χρήστη παράνομα εφαρμογές που κανονικά πρέπει να αγοραστούν επι πληρωμής. Αν αυτό δεν είναι παράνομο δεν ξέρω τι είναι.
Genki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τα βίντεο είναι για εκπαιδευτικους λόγους επειδή αρκετοί ρωτούν να μάθουν
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τα βίντεο είναι για εκπαιδευτικους λόγους επειδή αρκετοί ρωτούν να μάθουν Μπορώ δηλαδή άραγε για να εκπαιδεύσω κάποιον να εξιχνιάζει φόνο να πάω να σκοτώσω κάποιον;
Genki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καθόλου έξυπνο παράδειγμα. Αλήθεια τι ηλικία έχεις; Απλά αν δεν σε ενδιαφέρει μην ασχολείσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα