Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

54198a.jpg

Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρω αυτά?

Λατρεια! Εχω ενα σκετο κ ενα μ ενα βατραχι πανω. Ειναι κ πολυ βολικα μπρελοκ για κλειδια. Ελαφρια αλλα κανουν μπουγιο, για να μη χανεις κλειδια.

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια μαγαζιά που πουλάνε vintage παιχνίδια στην Αθηνα, αλλά οι τιμές είναι προ κρίσης..

Οι τιμές είναι εκτός πραγματικότητας... τα έχω δει και εγώ, εκτός εποχής τελείως.

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια μαγαζιά που πουλάνε vintage παιχνίδια στην Αθηνα, αλλά οι τιμές είναι προ κρίσης..

Οι τιμές είναι εκτός πραγματικότητας... τα έχω δει και εγώ, εκτός εποχής τελείως.

Εμένα λογικό μου φαίνεται να είναι πανάκριβα! Μιλάμε για ένα χόμπι, για είδη πολυτελείας στην ουσία που εκτός των άλλων είναι και δυσεύρετα!

• Like 1
Δημοσ.

Μπουγελοφατσες..χαχα τις είχα ξεχάσει. Οι τάπες από τα δρακουλινια προ πόκεμον..

Εγώ έχω νοσταλγισει πολύ κάποια παιχνίδια που μάζευαν άλλα έχω πετάξει πλέον, συναρμολογουμενα από τα αυγά kinder! Τα νέα παιχνίδια που έχουν μέσα τους είναι πολύ ξενέρωτα ρε παιδί μου..

Δημοσ.

Μπουγελόφατσες, πολύ κλασσικές. Ακόμα θυμάμαι τη μυρωδιά και την αίσθηση της ζουλήγματος. Θυμάμαι αυτή με τον Φρανκενστάιν που είχε σκληρό μέτωπο. Ο στρατιώτης ήταν η αγαπημένη μου λόγω Cannon Fodder, αν θυμάται κανείς. 

Οι τάπες είχαν γίνει τζόγος στο σχολείο μου. Θυμάμαι μία μέρα είχα χάσει πολλές και είχα δώσει τα λεφτά για το κολατσιό μου να αγοράσω μερικές από ένα συμμαθητή που πούλαγε στη μαύρη αγορά. Κατά τη συναλλαγή ένιωσα για πρώτη φορά το συναίσθημα που νιώθεις όταν πιάνεις πάτο, γνώριμο στη μετέπειτα ζωή μου. :P

• Like 4
Δημοσ.

Αυτο με τους πιγκουινους, το αλλο με το ψάρεμα και το κάστρα και πολιορκητες τα ειχα και εγω. Απορω παντως που τα προλάβατε καποιοι, ειδικά η nenya.

Δημοσ.

Εμένα λογικό μου φαίνεται να είναι πανάκριβα! Μιλάμε για ένα χόμπι, για είδη πολυτελείας στην ουσία που εκτός των άλλων είναι και δυσεύρετα!

σιγά μην είναι είδη πολυτελείας... ένα παιχνίδι 2 δεκαετιών δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί έτσι.

Δημοσ.

Αυτο με τους πιγκουινους, το αλλο με το ψάρεμα και το κάστρα και πολιορκητες τα ειχα και εγω. Απορω παντως που τα προλάβατε καποιοι, ειδικά η nenya.

Δεν είμαι τόσο νιάτο όσο νομίζεις τελικά :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...