Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμουν γενικά αν υπάρχει ή όχι.. μου συνέβει όμως ένα περιστατικό.. είδα κάποια και με το που την είδα..πραγματικά κεραυνός με χτύπησε.. έρωτα δε το λέω.. αλλά πάνε 2 μέρες που την είδα και τη βλέπω ακόμα τυχαία και τη σκέφτομαι, μου μιλάει και μένω χαμογελάστος σαν χαζός μετά, προσέχω να μαι καλοντυμένος αυτές τις ημέρες.. γενικά έφαγα κόλλημα.. αλλά λόγω του ότι μπαίνει επαγγελματική δεοντολογία στη μέση θα πρέπει να περιμένω να τελειώσει η σχέση που έχουμε αν είναι να κάνω κάτι.. που και πάλι δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι.. αλλά κατέληξα ότι δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την εξωτερική εμφάνιση.. είναι πιο πολύ αυτό που θα σου βγάλει ο άλλος.. την είδε ο κολλητός μου είπε ότι είναι ωραία αλλά δεν πεθάινει κιόλας.. εγώ πάλι τη βλέπω και θέλω να χάνομαι κοιτάζοντας τα στη μάτια.. περνάνε δίπλα μου γυναίκες στο δρόμο, που γενικά παίζει το μάτι μου και δεν παίρνω χαμπάρι.

• Like 2
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι και λίγο statement.. τώρα ερώτημα απλά αν πιστεύετε στον κεραυνοβόλο έρωτα.. και αν θα πρέπει να κάνω κίνηση τι πιστεύετε 

• Like 1
Δημοσ.

Και βέβαια να κάνεις κινηση! Αφού γουστάρεις τόσο πολύ τί να λέμε τώρα. Με το που τελειώσει η δουλειά που κάνετε, κανόνισε να βρεθείτε για ποτάκι ή βόλτα γενικά. Απλά μην το καθυστερήσεις πολύ ε. Θα στην φάει κάνας άλλος πιο τολμηρός.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ειναι ερωτημα…...

Its a statement…..  :-D  :P

''Το είπε ο Φλάου έτσι θα 'ναι'' και τα σχετικά;

Μαζί σου και μαζί του.

Δημοσ.

Της έχω δώσει την κάρτα μου γενικά αν χρειαστεί κάτι, με έχει πάρει τηλέφωνο αρκετές φορές.. από τη μία είναι ένδειξη ότι και καλά ψάχνει αφορμή από την άλλη όμως το θέμα που της διορθώνω είναι σχετικά ζόρικο και έχει όντως λόγο να με παίρνει (δηλαδή στη θέση της και εγώ θα με έπαιρνα)

Δημοσ.

Της έχω δώσει την κάρτα μου γενικά αν χρειαστεί κάτι, με έχει πάρει τηλέφωνο αρκετές φορές.. από τη μία είναι ένδειξη ότι και καλά ψάχνει αφορμή από την άλλη όμως το θέμα που της διορθώνω είναι σχετικά ζόρικο και έχει όντως λόγο να με παίρνει (δηλαδή στη θέση της και εγώ θα με έπαιρνα)

και εσυ τι κανεις? -.-

• Like 1
Δημοσ.

Μου φέρνεις μνήμες από β' λυκείου.

Ναι πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά πιστεύω οτι συμβαίνει μόνο 1 φορά αυτό στον άνθρωπο άντε και 2 φορές, ασχέτως αν θα καταφέρεις να κάνεις σχέση με την κοπέλα.

• Like 1
Δημοσ.

Ευκαιρία να τον βρέξει τώρα που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Θα μου πεις η άλλη το ξέρει ότι την ερωτεύτηκε; E ευκαιρία να το μάθει κι αυτή.

Εγώ προτείνω να ρωτήσει τον άνθρωπο που θα ξέρει σίγουρα!

Τον κεραυνούλη-λα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...