somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τονε βλέπω στο πορτμπαγκαζ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ αυτόνε μωρε να σου πω! αντε τυχερε, θα σου μεινει και το γκομενακι
Antwni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν πες μας μέρος και ώρα που θα βρεθείτε. Θα έρθω εγώ με τον trilobite σίγουρα. Θα είμαστε incognito και άμα στραβώσει το πράγμα ορμάμε.
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν πες μας μέρος και ώρα που θα βρεθείτε. Θα έρθω εγώ με τον trilobite σίγουρα. Θα είμαστε incognito και άμα στραβώσει το πράγμα ορμάμε. Με υποχρεώνετε και οι 2 σας.. αδερφούς δεν είχα και αδερφούς απέκτησα 3
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Η λεύκανση σου δίνει το μέγιστο λευκό που έχουν τα δόντια σου.. δεν είναι φάση βάζω παραπάνω χλωρίνη να ασπρίσει.. αυτοί που έχουν δόντια κατασπρα είναι ρητίνες, πορσελάνες κ άλλα αα μιας που βρηκαμε τον παπα! για πε για πε! τοτε ολοι αυτοι που λενε μεχρι 3 τονους ( η οσους θες εσυ τελος παντων) κλπ ψεματα λενε? δε παει ετσι?
Antwni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Με υποχρεώνετε και οι 2 σας.. αδερφούς δεν είχα και αδερφούς απέκτησα Εμείς για την λεύκανση το κάνουμε φίλε. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 μωρε να σου πω! Τι να μου πεις κεσύ.. Toνε βλεπω σου λέω!!! 1
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εμείς για την λεύκανση το κάνουμε φίλε. Τι να πεις.. όλα τα αδέρφια για το συμφέρον τους..
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν πες μας μέρος και ώρα που θα βρεθείτε. Θα έρθω εγώ με τον trilobite σίγουρα. Θα είμαστε incognito και άμα στραβώσει το πράγμα ορμάμε. Θα είμαι εκεί φίλε!!!!!!!!!!!!!!
Antwni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Θα είμαι εκεί φίλε!!!!!!!!!!!!!! Πού εκεί ρε μλκ, αφού δεν μας έχει πει μέρος χαχαχα 1
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Γιατί ρε αδερφάκια μου ξέρω εγώ; Απλά μου είπε θα πάνε κάπου στη Γλυφάδα λέει με την παρέα της και θα με πάρει να μου πει...
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Πού εκεί ρε μλκ, αφού δεν μας έχει πει μέρος χαχαχα ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ καλά ντάξει.. από τη χαρά μου ξέχασα να ρωτήσω το βασικό.. 1
Antwni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Γιατί ρε αδερφάκια μου ξέρω εγώ; Απλά μου είπε θα πάνε κάπου στη Γλυφάδα λέει με την παρέα της και θα με πάρει να μου πει... Εντάξει φίλε. Κοντά βρίσκομαι. Παίρνω το πλοίο και έρχομαι!
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Γλυφάδα λοιπόν.. Ευτυχώς έχω πάει μια φορά και ξέρω.
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εγώ έχω πάει 3.. εγώ θα τη φέρω πιο κέντρο άμα παίξει φάση.. σιγά μην τρέχω γλυφάδα
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εγώ έχω πάει 3.. εγώ θα τη φέρω πιο κέντρο άμα παίξει φάση.. σιγά μην τρέχω γλυφάδα γιατι αν ξανα βγειτε δε θα προσφερθεις να τη πας σπιτι αφου θα χεις αμαξι η μηχανη? ε τα δρομολογια δε τα γλυτωνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις