Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 παιδιά νυστάζω και δεν έχω τη δύναμη να κλείσω το pc από τη βαρεμλαρα 1
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 παιδιά νυστάζω και δεν έχω τη δύναμη να κλείσω το pc από τη βαρεμλαρα κανε την αρχη να παιρνουμε σειρα και οι υπολοιποι γιατι εχετε πολυ πλακα και καθομαι και σας χαζευω
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 κανε την αρχη να παιρνουμε σειρα και οι υπολοιποι γιατι εχετε πολυ πλακα και καθομαι και σας χαζευω Είμαστε μια ομορφιά είμαστε Δε θέλω μοναχούλης άλλο Αν δε θες μοναχούλης υπάρχει και ο κεραυνούλης. 1
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δε θέλω μοναχούλης άλλο ε κατσε ντε! κανε λιγη υπομονη! ποοο τι ειστε εσεις
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τι σκάλωμα έχετε φάει με αυτόν τον κεραυνούλη ανάθεμα και αν έχω καταλάβει..εξάλου εννοούσα ότι νιώθω μόνος και μέχει πιάσει τώρα αυτό.. όχι ότι θέλω παρέα για κάτι άλλο.
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ε κατσε ντε! κανε λιγη υπομονη! ποοο τι ειστε εσεις Ακράτητος είναι ο πόστης..
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τι σκάλωμα έχετε φάει με αυτόν τον κεραυνούλη ανάθεμα και αν έχω καταλάβει.. Ο κεραυνούλης είναι το άλλο σου μισό, άκου με που σου λέω. Τόσες φορές που έχω προτείνει λύσεις σε θρετζ γκομενικά κάτι ξέρω.
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ο κεραυνούλης είναι το άλλο σου μισό, άκου με που σου λέω. Τόσες φορές που έχω προτείνει λύσεις σε θρετζ γκομενικά κάτι ξέρω. Καμία κατανόηση από τον αδερφό μου..
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ο κεραυνούλης είναι το άλλο σου μισό, άκου με που σου λέω. Τόσες φορές που έχω προτείνει λύσεις σε θρετζ γκομενικά κάτι ξέρω. και δε μας το λες ρε συ τοση ωρα?? επρεπε να περασουν 13 σελιδες?? και να σου πω! εγγυημενη επιτυχια ε? μην ανοιγω thread τζαμπα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις