TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Καμία κατανόηση από τον αδερφό μου.. Βρε σε κατανοώ γι' αυτό στα λέω
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Βρε σε κατανοώ γι' αυτό στα λέω Το είδα
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 και δε μας το λες ρε συ τοση ωρα?? επρεπε να περασουν 13 σελιδες?? και να σου πω! εγγυημενη επιτυχια ε? μην ανοιγω thread τζαμπα! Για σένα δεν ισχύει ο κεραυνούλης Και που 'σαι.. το έχω πει εδώ και πόσες σελίδες ότι βλέπω κεραυνοβόλο έρωτα μεταξύ κεραυνούλη και φλαουτίστα αλλά μάλλον δεν με παρακολουθείς 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κανένα δούλεμα. Θα κάνεις την προσπάθειά σου με τη Γλυφαδιώτισσα και αν δεν ευοδωθεί θα πας στη λύση κεραυνούλη.
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κανένα δούλεμα. Θα κάνεις την προσπάθειά σου με τη Γλυφαδιώτισσα και αν δεν ευοδωθεί θα πας στη λύση κεραυνούλη. Τον έχεις δοκιμάσει ή μου δίνεις γουρούνι στο σακί;
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τον έχεις δοκιμάσει ή μου δίνεις γουρούνι στο σακί; Εγώ δεν δοκιμάζω τέτοια πράγματα, αυτά είναι για ειδικά πλάσματα όπως εσύ
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Για σένα δεν ισχύει ο κεραυνούλης Και που 'σαι.. το έχω πει εδώ και πόσες σελίδες ότι βλέπω κεραυνοβόλο έρωτα μεταξύ κεραυνούλη και φλαουτίστα αλλά μάλλον δεν με παρακολουθείς ο κεραυνουλης τι φυλο εχει για να σου πω αν κανει η οχι Συνεχίζεται το δούλεμα.. ελα μην παρεξηγεισαι ολη την ωρα δουλευουν κοσμο δεν ειναι προσωπικο το θεμα!! "you must be new here "
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ο κεραυνουλης τι φυλο εχει για να σου πω αν κανει η οχι Αυτό είναι υπό εξέταση.
vsl Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ο κεραυνουλης τι φυλο εχει για να σου πω αν κανει η οχι Ακόμα το ψάχνει.
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αυτό είναι υπό εξέταση. Ακόμα το ψάχνει. παιδια δε κανουμε δουλεια ετσι ομως
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αδέρφια μου θα πάω για ύπνο. Ευχαριστώ πολύ για την παρέα, πέρασα ωραία Θα τα πούμε αύριο. Καληνύχτα!
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αδέρφια μου θα πάω για ύπνο. Δόξα σοι ο Θεός και ο Γιαραμπί μαζί
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αδέρφια μου θα πάω για ύπνο. Ευχαριστώ πολύ για την παρέα, πέρασα ωραία Θα τα πούμε αύριο. Καληνύχτα! καληνυχτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις