somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δόξα σοι ο Θεός και ο Γιαραμπί μαζί haters gonna hate
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κατά βάθος όλοι αγαπιόμαστε τέκνα μου Τι είμαι ακριβώς δηλαδή; Ένας χειρούργος οδοντίατρος που παίζει φλάουτο και δίνει κονσέρτα.. όχι ό,τι κανονικότερο έχει υπάρξει σ' αυτή τη γη...
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ένας χειρούργος οδοντίατρος που παίζει φλάουτο και δίνει κονσέρτα. Όχι ό,τι κανονικότερο έχει υπάρξει σ' αυτή τη γη... πο πο το τερματισες ε! τι σου κανε ο ανθρωπος πια :/ πηρα το like μου πισω να ξερεις!! -ναι χεστηκες ξερω- :P 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 πο πο το τερματισες ε! τι σου κανε ο ανθρωπος πια :/ πηρα το like μου πισω να ξερεις!! -ναι χεστηκες ξερω- :P χαχαχαχ έλα βρε τον πειράζω! αφού ξέρεις ότι κατά βάθος τον πάω
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχ έλα βρε τον πειράζω! αφού ξέρεις ότι κατά βάθος τον πάω που να τον αντιπαθουσες κι ολας τεεελος παντων!
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ο φλάου είναι αδερφός μην τα ξαναλέμε Φλάου για σένα αδερφέ, για ό,τι περνάς..
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Πάντα τα θρετζ του Flaoutista κρύβουν ένα βαθύτερο νόημα 2
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τι γίνεται εδώ ρε μ@λ@κες, 8 σελίδες 3 άτομα μέσα σε ένα βράδυ
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Προβλέπω κεραυνοβόλο έρωτα μεταξύ Κεραυνούλη και Φλαουτίστα. Ο Κεραυνούλης θα βρει το γιατρό του. και ο Φλαουτιστας το φιδι του... 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 που την ειδες την καλη ρε; Μηπως εχεις καλεσμενο τον Αυτια;
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ναι... επειδή αποφάσισα να χρησιμοποιώ φυσικές μεθόδους αντί για αναισθησία τον βάζω να τους μιλάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις