g_alkis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα αδέρφια μου Ξύνεις τις μπάλες σου μέρα νύχτα βλέπω
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ναι... επειδή αποφάσισα να χρησιμοποιώ φυσικές μεθόδους αντί για αναισθησία τον βάζω να τους μιλάει... σατανικο... μεχρι και οι παππουδες αντεχουν τον πονο με τοση οργη
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Χαίρομαι που όσο εγώ ασκώ το λειτούργημά μου εσείς κρατάτα υψηλά το επίπεδο του παρόντος θέματος. Εύγε!
DDevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Σκεφτόμουν γενικά αν υπάρχει ή όχι.. μου συνέβει όμως ένα περιστατικό.. είδα κάποια και με το που την είδα..πραγματικά κεραυνός με χτύπησε.. έρωτα δε το λέω.. αλλά πάνε 2 μέρες που την είδα και τη βλέπω ακόμα τυχαία και τη σκέφτομαι, μου μιλάει και μένω χαμογελάστος σαν χαζός μετά, προσέχω να μαι καλοντυμένος αυτές τις ημέρες.. γενικά έφαγα κόλλημα.. αλλά λόγω του ότι μπαίνει επαγγελματική δεοντολογία στη μέση θα πρέπει να περιμένω να τελειώσει η σχέση που έχουμε αν είναι να κάνω κάτι.. που και πάλι δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι.. αλλά κατέληξα ότι δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την εξωτερική εμφάνιση.. είναι πιο πολύ αυτό που θα σου βγάλει ο άλλος.. την είδε ο κολλητός μου είπε ότι είναι ωραία αλλά δεν πεθάινει κιόλας.. εγώ πάλι τη βλέπω και θέλω να χάνομαι κοιτάζοντας τα στη μάτια.. περνάνε δίπλα μου γυναίκες στο δρόμο, που γενικά παίζει το μάτι μου και δεν παίρνω χαμπάρι. Υπηρχε οταν ημουν 15 χρονών. Τωρα απλα βλέπω κάποια και απλα μ αρεσει αλλα αμα δεν την δοκιμάσω γενικοτερα τι ερωτευμενος και ιστοριες? απλα αυτα ακουω να τα λενε κάποιοι στις γυναικες για να τις ριξουνε και γελάω. Γελαω ακομα περισσοτερο αμα δω τις γυναικες να τα πιστευουνε Σου εχει γυαλισει η τυπισσα και θες να την ριξεις? παραδεξου το φιλε δεν ειναι κακο
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Υπηρχε οταν ημουν 15 χρονών. Τωρα απλα βλέπω κάποια και απλα μ αρεσει αλλα αμα δεν την δοκιμάσω γενικοτερα τι ερωτευμενος και ιστοριες? απλα αυτα ακουω να τα λενε κάποιοι στις γυναικες για να τις ριξουνε και γελάω. Γελαω ακομα περισσοτερο αμα δω τις γυναικες να τα πιστευουνε Σου εχει γυαλισει η τυπισσα και θες να την ριξεις? παραδεξου το φιλε δεν ειναι κακο Άμα δεις εδώ και 16 σελίδες το έχω παραδεχτεί 1
DDevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Άμα δεις εδώ και 16 σελίδες το έχω παραδεχτεί Λέω και εγω τι ειναι αυτα που γράφει ο φιλος μας!!!!
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Λέω και εγω τι ειναι αυτα που γράφει ο φιλος μας!!!! Απλά η περίπτωση μου δεν είναι η συνηθισμένη είδα κάποια και μου άρεσε.. έχω φάει το σκάλωμα
*nenya* Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Α και να ξέρεις ε! Όταν μπει το νερό στ'αυλάκι μελέτα το τραγούδι: 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Απλά η περίπτωση μου δεν είναι η συνηθισμένη είδα κάποια και μου άρεσε.. έχω φάει το σκάλωμα έτσι νομίζουμε όλοι
_hopelesscase_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 επειδή επαγγέλεται οδοντίατρος-φλαουτίστας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις