tritonas00 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ο Μεγας Ιεροφαντης τι γνωμη εχει επι του θεματος?
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 επειδή επαγγέλεται οδοντίατρος-φλαουτίστας; Για φλαουτίστα τον κόβω βασικά, το οδοντιατριλίκι το κάνει στον ελεύθερό του χρόνο για να έρχεται σε επαφή με στόματα. 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Και το φλάουτο με το στόμα παίζεται... Χμ, σε μια πρώτη διάγνωση βλέπω στοματική καθήλωση.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Απλά η περίπτωση μου δεν είναι η συνηθισμένη είδα κάποια και μου άρεσε.. έχω φάει το σκάλωμα ανεβα την σκαλα επιτελους... Για φλαουτίστα τον κόβω βασικά, το οδοντιατριλίκι το κάνει στον ελεύθερό του χρόνο για να έρχεται σε επαφή με στόματα. οσο πιο μικρος μαθαινεις ξενες γλωσσες, τοσο καλυτερα 1
g_alkis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Και το φλάουτο με το στόμα παίζεται... Χμ, σε μια πρώτη διάγνωση βλέπω στοματική καθήλωση. Δάκρυσα
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Επίσης το φλάουτο.. είναι βαρύ.. από ασήμι είναι κάποια.. άλλα από λευκόχρυσο.. βαρύ πράγμα.. άμα σε βρει στο δόξα πατρί.. 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Επίσης το φλάουτο.. είναι βαρύ.. από ασήμι είναι κάποια.. άλλα από λευκόχρυσο.. βαρύ πράγμα.. άμα σε βρει στο δόξα πατρί.. πως και δεν εφτιαξες απο ελεφαντοδοντο;
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 πως και δεν εφτιαξες απο ελεφαντοδοντο; γιατί είμαστε οικολόγοι!
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 κι αν το ελεφαντακι πεθανε απο γηρατεια; Θα φερουμε και εσκαφεα να του κανουμε και κηδειες;
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 κι αν το ελεφαντακι πεθανε απο γηρατεια; Θα φερουμε και εσκαφεα να του κανουμε και κηδειες; Δηλαδή αφού κάποιος είναι νεκρός.. παίρνουμε ότι θέλουμε.. ωραίο σκεπτικό
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 μηπως και εσυ αρπαζεις τα δοντακια του κοσμου, τα λιωνεις και τα κανεις κοσμηματα να καλοπιανεις τα κοριτσακια;
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Όχι, τα στέλνω στο πανεπιστήμιο Ας μιλήσουμε για τον έρωτά μου πάλι ξεφύγαμεεε
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 οσο δεν μιλας εσυ στον ερωτα σου, και εσυ και εμεις θα παμε κατα διαολου μηπως θες να της κανουμε και test-ride?
Προτεινόμενες αναρτήσεις