_hopelesscase_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Flaoutista έχουμε αρχίσει να χρεώνουμε τη συνεδρία, να ξέρεις
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 οι συνεδριες ειναι τσαμπα, αρκει να μην χρειαστει να σκυψω, εχω και τη μεση μου
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 οι συνεδριες ειναι τσαμπα, αρκει να μην χρειαστει να σκυψω, εχω και τη μεση μου Η οδοντιατρική μου έδρα είναι σύγχρονη, μπορεί να πάρει πολλους προσανατολισμούς δε θα σε κουράσει καθόλου. Υπήρχε και μία που έκανε μασαζ στον αυχένα ενώ δούλευε ο οδοντίατρος αλλά δεν την πήρα
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 κακως, that's the real marketing
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 τι εγινε εδω, γιατι τοση νεκρα? μαλλον δεν εχει βραδιασει για τα καλα ακομα ε
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον.. με πήρε τηλ το πρόσωπο ότι έχει πρηστεί το ούλο της.. της είπα να έρθει αύριο να το δω και μου λέει δεν μπορεί γτ πονάει. Της είπα άν θέλει να θρω σπίτι της ή αυτή σπίτι μου και είπε όχι. Είναι λίγο τρελή ή μου φαίνεται;
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 αβυσσος.. τι να πεις.. δηλαδη γιατι σε πηρε τοτε? το χετε και οι δυο με τα statements ε
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 αβυσσος.. τι να πεις.. δηλαδη γιατι σε πηρε τοτε? το χετε και οι δυο με τα statements ε γενικά κάθε βράδυ με παίρνει για κάτι σχετικό.. δηλαδή άμα είχε κάνει καμία σοβαρή εγχείρηση θα είχε τον γιατρό σπίτι της.
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Υπήρχε και μία που έκανε μασαζ στον αυχένα ενώ δούλευε ο οδοντίατρος αλλά δεν την πήρα Aυτό ήταν και το μεγάλο σου λάθος.. Εσύ θα είχες ζμπρώξει κι εμείς θα είχαμε γλυτώσει.
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Aυτό ήταν και το μεγάλο σου λάθος.. Εσύ θα είχες ζμπρώξει κι εμείς θα είχαμε γλυτώσει. Μπορείς να μου το πεις το ίδιο στη δημοτική γιατί την καθαρεύουσα δεν την έπιασα;
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ενταξει πες της κατσε σπιτι σου και πονα.. πλυσεις με αλατονερο.. αντε πια..! οντως η που σε αποφευγει η που δε θελει να τη δεις σε αυτα τα χαλια(?!) αλλα γιατρος της εισαι.. για σκ εχετε κανονισει? θα της εχει περασει λες?
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μα να με παίρνει τηλέφωνο ενώ με αποφεύγει αντιφατικό δεν είναι; Θα χρειαστεί καιρό για να συνέλθει γενικά.. η τερηδόνα κόντεψε να φτάσει εγκέφαλο.. την πρώτη φορά είχα βάλει τη μεγαλύτερη κεφαλή του τροχού και τρανταζόταν απίστευτα ο καρπός μου
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς να μου το πεις το ίδιο στη δημοτική γιατί την καθαρεύουσα δεν την έπιασα; Βάλε μεταφραστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις