Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και σαν ποιον να παρει ρε συ? :P

Σαπιοδόντα. Από την επαγγελματική σου εμπειρία, ισχύει ότι η πεολειχία καταστρέφει τα δόντια;

τι ειναι αυτο ραδιο αρβυλα παλι? :P και η μαλακια τυφλωνει να υποθεσω? :P

Δημοσ.

Τον μαέστρο ξέρω εγώ ποιον να πάρει.. λες και της πέφτω λίγος :P

πρησμενη ειναι εσενα θα παιρνε!!! δεν ειπε κανεις οτι της πεφτεις λιγος! κοιτα τοτε με το αλκοολ οκ ηταν αφορμη ξεκαθαρα θεωρω αλλα τωρα η κοπελα εχει τουμπανιασει :P

Δημοσ.

Αν ανησυχούσε στα αλήθεια θα είχε δεχτεί να βρεθούμε. Εξάλλου πρησμένο είναι.. και πάλι καλά να λέει.. άλλος στη θέση μου θα της είχε βγάλει όλη τη γνάθο να τελειώνει :P

Δημοσ.

Είπε δε μπορεί να έρθει σπίτι μου γιατί φοβάται λέει να βγει βράδυ μόνη της.. και για να πάω εγώ από ότι κατάλαβα σκαλώνει που είναι εκεί ο πατέρας της.

Δημοσ.

Εχω και εγω αρκετες γνωστες που μιλαμε που και που στο φβ ή στο τηλ και δουλευομαστε μπορει να ειναι τέτοια φάση και με αυτην

προ λιγου κάποια με ρωτησε αν ειμαι εδω στα μέρη μας ενω η ιδια μου ειχε κάνει λαικ πριν καιρο που ειχα γραψει οτι θα έρθω τελικά. Οτι να ναι ειναι μερικες ή μας δουλευουνε.

Ξεκινα να την δουλευεις και εσυ οποτε βαριέσαι και δεν εχεις με τι αλλο να ασχοληθεις κρατα την για καμια κουβεντουλα που κ που.

Δημοσ.

καλα αν ηταν να βγει εξω θα ρχοταν και στο ιατρειο αλλα ειπε ποναει για να ρθει.. τωρα οσο για το σπιτι της δε το βρισκω και απιθανο.. οκ οποτε εσυ που κολλας? δεν ειναι απαραιτητο οτι δε γουσταρει.. (-οτι φοβαται μεγαλη γυναικα ασχολιαστο-)

Δημοσ.

Είπε δε μπορεί να έρθει σπίτι μου γιατί φοβάται λέει να βγει βράδυ μόνη της.. και για να πάω εγώ από ότι κατάλαβα σκαλώνει που είναι εκεί ο πατέρας της.

Μπορει να θέλει να πας να την πάρεις εσυ απο εκει φιλε :P

φοβαται να βγει μονη της οποτε στο λέει εμμεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να θέλει να πας να την πάρεις εσυ απο εκει φιλε :P

φοβαται να βγει μονη της οποτε στο λέει εμμεσα.

Αυτό όντως δε το σκέφτηκα :Ο

Δημοσ.

Αυτό όντως δε το σκέφτηκα :Ο

Δε πειράζει για αυτο ειναι τα φορουμς φιλε :D

εεε.. οχι??? μεγαλη μαλακια αυτο να το κοψετε! οποτε σας κ@@@ αντε πια :P :P

E κοιτα δεν θα παρακαλάω την άλλη οποτε οταν βλεπω να το παιζει δυσκολη την παρατάω και μετα μου στελνει αυτη κανα γεια στο φβ κτλπ τι να κάνω να την γράψω τελειως? το έχω κανει και αυτο με μερικες που ηταν μλκιστηρια μεγάλα αλλα συνηθως μιλάω αν εχω χρονο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...