g_alkis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Σαπιοδόντα. Από την επαγγελματική σου εμπειρία, ισχύει ότι η πεολειχία καταστρέφει τα δόντια;
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Βάλε μεταφραστή. Πάλι μου μιλάς άσχημα
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 και σαν ποιον να παρει ρε συ? Σαπιοδόντα. Από την επαγγελματική σου εμπειρία, ισχύει ότι η πεολειχία καταστρέφει τα δόντια; τι ειναι αυτο ραδιο αρβυλα παλι? και η μαλακια τυφλωνει να υποθεσω?
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τον μαέστρο ξέρω εγώ ποιον να πάρει.. λες και της πέφτω λίγος
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τον μαέστρο ξέρω εγώ ποιον να πάρει.. λες και της πέφτω λίγος πρησμενη ειναι εσενα θα παιρνε!!! δεν ειπε κανεις οτι της πεφτεις λιγος! κοιτα τοτε με το αλκοολ οκ ηταν αφορμη ξεκαθαρα θεωρω αλλα τωρα η κοπελα εχει τουμπανιασει
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αν ανησυχούσε στα αλήθεια θα είχε δεχτεί να βρεθούμε. Εξάλλου πρησμένο είναι.. και πάλι καλά να λέει.. άλλος στη θέση μου θα της είχε βγάλει όλη τη γνάθο να τελειώνει
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ωραια δε σου πε γιατι δε θελει? (τοσο χαλια? photo or it didn't happen )
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Είπε δε μπορεί να έρθει σπίτι μου γιατί φοβάται λέει να βγει βράδυ μόνη της.. και για να πάω εγώ από ότι κατάλαβα σκαλώνει που είναι εκεί ο πατέρας της.
DDevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εχω και εγω αρκετες γνωστες που μιλαμε που και που στο φβ ή στο τηλ και δουλευομαστε μπορει να ειναι τέτοια φάση και με αυτην προ λιγου κάποια με ρωτησε αν ειμαι εδω στα μέρη μας ενω η ιδια μου ειχε κάνει λαικ πριν καιρο που ειχα γραψει οτι θα έρθω τελικά. Οτι να ναι ειναι μερικες ή μας δουλευουνε. Ξεκινα να την δουλευεις και εσυ οποτε βαριέσαι και δεν εχεις με τι αλλο να ασχοληθεις κρατα την για καμια κουβεντουλα που κ που.
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 καλα αν ηταν να βγει εξω θα ρχοταν και στο ιατρειο αλλα ειπε ποναει για να ρθει.. τωρα οσο για το σπιτι της δε το βρισκω και απιθανο.. οκ οποτε εσυ που κολλας? δεν ειναι απαραιτητο οτι δε γουσταρει.. (-οτι φοβαται μεγαλη γυναικα ασχολιαστο-)
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μωρέ δε με δουλεύει..απλά είναι λίγο διστακτική. Και είναι και ξανθιά που είναι η αδυναμία μου
DDevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Είπε δε μπορεί να έρθει σπίτι μου γιατί φοβάται λέει να βγει βράδυ μόνη της.. και για να πάω εγώ από ότι κατάλαβα σκαλώνει που είναι εκεί ο πατέρας της. Μπορει να θέλει να πας να την πάρεις εσυ απο εκει φιλε φοβαται να βγει μονη της οποτε στο λέει εμμεσα. 1
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 κρατα την για καμια κουβεντουλα που κ που. εεε.. οχι??? μεγαλη μαλακια αυτο να το κοψετε! οποτε σας κ@@@ αντε πια :P 1
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μπορει να θέλει να πας να την πάρεις εσυ απο εκει φιλε φοβαται να βγει μονη της οποτε στο λέει εμμεσα. Αυτό όντως δε το σκέφτηκα :Ο
DDevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αυτό όντως δε το σκέφτηκα :Ο Δε πειράζει για αυτο ειναι τα φορουμς φιλε εεε.. οχι??? μεγαλη μαλακια αυτο να το κοψετε! οποτε σας κ@@@ αντε πια :P E κοιτα δεν θα παρακαλάω την άλλη οποτε οταν βλεπω να το παιζει δυσκολη την παρατάω και μετα μου στελνει αυτη κανα γεια στο φβ κτλπ τι να κάνω να την γράψω τελειως? το έχω κανει και αυτο με μερικες που ηταν μλκιστηρια μεγάλα αλλα συνηθως μιλάω αν εχω χρονο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις