somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 E κοιτα δεν θα παρακαλάω την άλλη οποτε οταν βλεπω να το παιζει δυσκολη την παρατάω και μετα μου στελνει αυτη κανα γεια στο φβ κτλπ τι να κάνω να την γράψω τελειως? το έχω κανει και αυτο με μερικες που ηταν μλκιστηρια μεγάλα αλλα συνηθως μιλάω αν εχω χρονο. ε τωρα τι να πω εχεις και εσυ τα δικια σου! -μονο αν το παιζει δυσκολη γιατι αλλιως να καυλαντιζετε χωρις να εχετε σκοπο να το συνεχισετε η να εχετε και σχεση παραλληλα ειναι το λιγοτερο ανανδρο(?!)-
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Είπε δε μπορεί να έρθει σπίτι μου γιατί φοβάται λέει να βγει βράδυ μόνη της.. Κι εσύ το πίστεψες... Ρε σ' έχει φοβηθεί το μάτι της 100%. Σίγουρα έχεις το βλέμμα του τρελού --->
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κι εσύ το πίστεψες... Ρε σ' έχει φοβηθεί το μάτι της 100%. Σίγουρα έχεις το βλέμμα του τρελού --> Ίσα ίσα είμαι πολύ γλυκούλης και ευγενικός
DDevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ε τωρα τι να πω εχεις και εσυ τα δικια σου! Ηταν μια γνωστη που μου ελεγε ελα να τα πουμε να σε δω κτλπ της λεμε την μια φορά τελικα δεν μπορεσε μου λεει μπορεις την τάδε μέρα λεω μπορω και εκεινη την μέρα μου λεει ελα να τα πουμε για καμια ωριτσα για καφε μετα εχω μαθημα της κανω για μια ωριτσα εγω δεν κατεβαινω τοσο δρομο αμα θες θα κατσουμε παραπανω.... λεει καλα αστο αυριο αν μπορεις της κανω θα δω. Οποτε γουσταρει αυτη ασε ρε. Θα την κλασω δεν παω καθολου.
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ίσα ίσα είμαι πολύ γλυκούλης και ευγενικός Ε άμα λέω εγώ σου χρειάζεται κεραυνούλης..
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ίσα ίσα είμαι πολύ γλυκούλης και ευγενικός Πες της να πας να την πάρεις εσυ να πάτε καμια βολτα εξω ρε φιλε .... σε ξενοδοχεια πάει αυτη? μπορει να την αναψεις και στη ζουλα να πειστει να πάτε! Μην την λες απευθειας για σπιτι.
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ε άμα λέω εγώ σου χρειάζεται κεραυνούλης.. Αδερφούλη πολύ αέρα πήρες.. θα σε κλειδώσω πάλι στο μπάνιο να μάθεις Πες της να πας να την πάρεις εσυ να πάτε καμια βολτα εξω ρε φιλε .... σε ξενοδοχεια πάει αυτη? μπορει να την αναψεις και στη ζουλα να πειστει να πάτε! Μην την λες απευθειας για σπιτι. Μα δεν είχα πονηρό σκοπό ρε συ..
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αδερφούλη πολύ αέρα πήρες.. θα σε κλειδώσω πάλι στο μπάνιο να μάθεις Μα δεν είχα πονηρό σκοπό ρε συ.. Θές να την .... ή οχι? την βλέπεις ερωτικα ???
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Θές να την .... ή οχι? την βλέπεις ερωτικα ??? Δε θέλω να γίνει ξεπέτα.. ούτε θα το κούραζα τόσο για μια ξεπέτα.. θέλω κάτι περισσότερο. Τις περισσότερες φορες ότι την φιλάω σκέφτομαι.. 1
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ηταν μια γνωστη που μου ελεγε ελα να τα πουμε να σε δω κτλπ της λεμε την μια φορά τελικα δεν μπορεσε μου λεει μπορεις την τάδε μέρα λεω μπορω και εκεινη την μέρα μου λεει ελα να τα πουμε για καμια ωριτσα για καφε μετα εχω μαθημα της κανω για μια ωριτσα εγω δεν κατεβαινω τοσο δρομο αμα θες θα κατσουμε παραπανω.... λεει καλα αστο αυριο αν μπορεις της κανω θα δω. Οποτε γουσταρει αυτη ασε ρε. Θα την κλασω δεν παω καθολου. εγω στην αρχη πηρα την περιπτωση να "τσιγκλας" την αλλη οποτε γουσταρεις εσυ για να περασεις την ωρα σου.. γι αυτο ειπα και οχι! τωρα και αυτο που λες εσυ ναι απο τη δικη σου οπτικη γωνια ειναι σωστο. η δικη της θα μπορουσε να ηταν οτι ειναι πνιγμενη και δεν ειχε οντως αλλο χρονο.. ποιος ξερει.. (εκανα και ενα edit στο προηγουμενο δε ξερω αν συμφωνεις) *τι ξενοδοχεια ρε παιδια ακομα δε τη γνωρισε ειπαμε!!
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μα δεν είχα πονηρό σκοπό ρε συ.. E βέβαια, άμα δεν έχει η άλλη μαλαπέρδα τι πονηρό σκοπό να έχεις εσύ..
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ε δεν θα γινει ξεπέτα φιλε μου απλα μπορει να κάτσει να κάνετε σεξ απο νωρις τι σχέση εχει αυτο? τεσπα για μενα στειλτης αποψε και πες της να βγειτε απλα μια βολτα και πολυ πολυ μην κάνεις τιποτα πες της οτι θα πας να την πάρεις στο λεει έμμεσα.
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ε δεν θα γινει ξεπέτα φιλε μου απλα μπορει να κάτσει να κάνετε σεξ απο νωρις τι σχέση εχει αυτο? τεσπα για μενα στειλτης αποψε και πες της να βγειτε απλα μια βολτα και πολυ πολυ μην κάνεις τιποτα πες της οτι θα πας να την πάρεις στο λεει έμμεσα. Το χω δει το εργάκι.. όσο πιο νωρίς το κάνεις τόσο πιο γρήγορα τελειώνει.. τέτοια ώρα κολλάω να της τηλεφωνήσω..
vsl Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Κι εσύ το πίστεψες... Ρε σ' έχει φοβηθεί το μάτι της 100%. Σίγουρα έχεις το βλέμμα του star12 ---> fixed 1
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 εγω στην αρχη πηρα την περιπτωση να "τσιγκλας" την αλλη οποτε γουσταρεις εσυ για να περασεις την ωρα σου.. γι αυτο ειπα και οχι! τωρα και αυτο που λες εσυ ναι απο τη δικη σου οπτικη γωνια ειναι σωστο. η δικη της θα μπορουσε να ηταν οτι ειναι πνιγμενη και δεν ειχε οντως αλλο χρονο.. ποιος ξερει.. (εκανα και ενα edit στο προηγουμενο δε ξερω αν συμφωνεις) *τι ξενοδοχεια ρε παιδια ακομα δε τη γνωρισε ειπαμε!! Δεν έχω σχέση. Δεν ειναι πνιγμένη 3 και μιση τελειωσε την δουλεια τι αλλο ειχε να κάνει? απλα μερικές έχουν κολλημα να κανονιζουν οποτε γουστάρουν αυτες και να μην κάνουν κάποιο συμβιβασμο. Δεν καυλαντιζουμε ρε συ απλα ειναι σαν φιλες.... φιλες μου και καλα κ μιλάμε. Να της κοψω την καλημερα επειδη δεν μου έκατσε? δεν εχω αναγκη απο αυτο έχω επιλογές!!!! Αν δεν ειχα θα νευριαζα ναι. ΥΓ Το μάθημα το ειχε το βράδυ σιγα το δυσκολο να έρθει 2-3 ωρες πιο πριν να πιουμε καφε με την ησυχια μας. Δεν μου ειπε οτι ειχε κατι αλλο να κανει περα απο το μαθημα και την δουλεια της που τελειωσε νωρις. Το χω δει το εργάκι.. όσο πιο νωρίς το κάνεις τόσο πιο γρήγορα τελειώνει.. τέτοια ώρα κολλάω να της τηλεφωνήσω.. Τι να σου πω ρε φιλε εγω στα 30 μου πλεον βαριεμαι να παιξω τέτοια παιχνιδια... προτιμώ τα παιχνιδια να ειναι άλλου χαρακτήρα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις