Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω σχέση. Δεν ειναι πνιγμένη 3 και μιση τελειωσε την δουλεια τι αλλο ειχε να κάνει? απλα μερικές έχουν κολλημα να κανονιζουν οποτε γουστάρουν αυτες και να μην κάνουν κάποιο συμβιβασμο. Δεν καυλαντιζουμε ρε συ απλα ειναι σαν φιλες.... φιλες μου και καλα κ μιλάμε. Να της κοψω την καλημερα επειδη δεν μου έκατσε? δεν εχω αναγκη απο αυτο έχω επιλογές!!!! Αν δεν ειχα θα νευριαζα ναι.

ΥΓ Το μάθημα το ειχε το βράδυ σιγα το δυσκολο να έρθει 2-3 ωρες πιο πριν να πιουμε καφε με την ησυχια μας. Δεν μου ειπε οτι ειχε κατι αλλο να κανει περα απο το μαθημα και την δουλεια της που τελειωσε νωρις.

Τι να σου πω ρε φιλε εγω στα 30 μου πλεον βαριεμαι να παιξω τέτοια παιχνιδια... προτιμώ τα παιχνιδια να ειναι άλλου χαρακτήρα.... ;)

Κάτι για κάποιον που είναι 24+ δεν έχεις να προτείνεις; :P

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΥΓ Το μάθημα το ειχε το βράδυ σιγα το δυσκολο να έρθει 2-3 ωρες πιο πριν να πιουμε καφε με την ησυχια μας. Δεν μου ειπε οτι ειχε κατι αλλο να κανει περα απο το μαθημα και την δουλεια της που τελειωσε νωρις.

δεκτο εκει μαλακια της..

Δημοσ.

Να ξερεις παντως οι κεραυνοβολοι ερωτες,κεραυνοβολα φευγουν..Μολις παρεις αυτο που θες,απομυθοποιεις.

Εκτος ολιγων εξαιρεσεων.

Δημοσ.

Να ξερεις παντως οι κεραυνοβολοι ερωτες,κεραυνοβολα φευγουν..Μολις παρεις αυτο που θες,απομυθοποιεις.

Εκτος ολιγων εξαιρεσεων.

Γενικά είμαι ρομαντικός τύπος. Νιώθω ότ όλο αυτό κάπως με ανανέωσε. Με κάνει να χαμογελάω. 

Δημοσ.

Γενικά είμαι ρομαντικός τύπος. Νιώθω ότ όλο αυτό κάπως με ανανέωσε. Με κάνει να χαμογελάω. 

Ενταξει ελαφρα συμπτωματα ειναι αυτα..Σου ευχομαι να το ζησεις οσο και αν κρατησει.

• Like 1
Δημοσ.

Αρα δεν ειναι αυτη τρελή αυτη απο οτι καταλαβαινω σου έχει εξηγηθει

Ενταξει ελαφρα συμπτωματα ειναι αυτα..Σου ευχομαι να το ζησεις οσο και αν κρατησει.

τι να ζησει φοβαται να της την πέσει

Δημοσ.

Αρα δεν ειναι αυτη τρελή αυτη απο οτι καταλαβαινω σου έχει εξηγηθει

τι να ζησει φοβαται να της την πέσει

Ολα θελουν τον τροπο τους..δεν ειναι φετα ψωμι να της την πεσει!

Δημοσ.

Θυμαμαι ειχα πει σε μια αλλη να παμε για καφε και μου λεει "θες να το κανουμε για την επομενη εβδομάδα????" ενταξει με πηρανε τα γελια στο τηλεφωνο καλα με δουλευεις της λεω? που να ξερω σε μια εβδομαδα τι μπορει να τυχει??? χαχα ποια εισαι η Αγγελοπουλου δασκαλακη

Δημοσ.

Και έχω αγχωθεί και με το τι να φορέσω στο πρώτο ραντεβού.

οταν ελεγα εγω οτι η επομενη ερωτηση θα ναι πουκαμισο η πολο δε το σχολιασε κανεις! ναααατα τωρα!!! :P

• Like 1
Δημοσ.

Ολα θελουν τον τροπο τους..δεν ειναι φετα ψωμι να της την πεσει!

Αυτη η ατακα ακουγεται απο ολο το κοσμο εδω και χρονια απο μενα σε πειραξε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...