Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Θυμαμαι ειχα πει σε μια αλλη να παμε για καφε και μου λεει "θες να το κανουμε για την επομενη εβδομάδα????" ενταξει με πηρανε τα γελια στο τηλεφωνο καλα με δουλευεις της λεω? που να ξερω σε μια εβδομαδα τι μπορει να τυχει??? χαχα ποια εισαι η Αγγελοπουλου δασκαλακη Έχεις τραβήξει και εσύ ε; οταν ελεγα εγω οτι η επομενη ερωτηση θα ναι πουκαμισο η πολο δε το σχολιασε κανεις! ναααατα τωρα!!! Να που δικαίωθηκες λοιπόν.. στο ιατρείο θα έλεγα ότι είμαι χύμα ντυμένος.. φοράω κάτι αθλητικά airmax γιατί με βολεύουν όταν στέκομαι όρθιος.. και από κάτω συνήθως μια φόρμα και από πάνω μια κοντομάνικη (όλα αυτά κάτω από την ιατρική μπλούζα βέβαια).. έλεγα να βάλω κάτι σε πουκάμισο.. ίσως και σακάκι αν είναι από αυτά τα ψωνίστικα της γλυφάδας..
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Έχεις τραβήξει και εσύ ε; Να που δικαίωθηκες λοιπόν.. στο ιατρείο θα έλεγα ότι είμαι χύμα ντυμένος.. φοράω κάτι αθλητικά airmax γιατί με βολεύουν όταν στέκομαι όρθιος.. και από κάτω συνήθως μια φόρμα και από πάνω μια κοντομάνικη (όλα αυτά κάτω από την ιατρική μπλούζα βέβαια).. έλεγα να βάλω κάτι σε πουκάμισο.. ίσως και σακάκι αν είναι από αυτά τα ψωνίστικα της γλυφάδας.. To καλο με μενα ειναι οτι δεν ειμαι μαζοχιστης. Αμα δω οτι κάποια προκειται να με ταλαιπωρησει δεν ασχολουμαι ξανα μαζι της.
anwnymh29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αυτη η ατακα ακουγεται απο ολο το κοσμο εδω και χρονια απο μενα σε πειραξε? Απλα σου απαντησα δεν με πειραξε προς θεου..Αμα ομως ρε παιδι μου ερωτευτεις δεν υπαρχουν συνταγες και να υπαρχουν δεν μπορεις να ακολουθησεις καμια!Το καλυτερο ειναι να ειναι ο εαυτος του..ντροπαλος??Ντροπαλος ρε παιδι μου δεν πειραζει..αρεσουν και οι ντροπαλοι οχι μονο οι χυμα. 1
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 η τυπισσα ειναι μουσικος=καλλιτεχνης.. δε ξερω.. δε νομιζω να γουσταρει κυριλε φασεις(τυπου ΚΑΙ σακακι!).. (μπορει να ναι και δικο μου στερεοτυπο βεβαια και να μην ισχυει φυσικα!) πως την εχεις κοψει? βασικα βαλε οτι σε αντιπροσωπευει και μπορεις να υποστηριξεις! απλα ξερεις κουβεντα να γινεται
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Και εγω ετσι πιστευα οτι δεν υπάρχουν συνταγες μεχρι που εφαγα τα μουτρα μου και μετα καταλαβα οτι αμα κάποια πραγματα δεν τα κανεις την στιγμη που πρεπει δημιουργουνται παρεξηγησεις.
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 η τυπισσα ειναι μουσικος=καλλιτεχνης.. δε ξερω.. δε νομιζω να γουσταρει κυριλε φασεις.. (μπορει να ναι και δικο μου στερεοτυπο βεβαια και να μην ισχυει φυσικα!) πως την εχεις κοψει? βασικα βαλε οτι σε αντιπροσωπευει και μπορεις να υποστηριξεις! απλα ξερεις κουβεντα να γινεται Είναι της κλασικής αυτό με σκαλώνει... και μου ρχεται κάθε φορά με φορέματα...
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Είναι της κλασικής αυτό με σκαλώνει... και μου ρχεται κάθε φορά με φορέματα... Την έχεις ρωτησει ποτε τι εσωρουχο φοράει κατω απο το φορεμα?
anwnymh29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Και εγω ετσι πιστευα οτι δεν υπάρχουν συνταγες μεχρι που εφαγα τα μουτρα μου και μετα καταλαβα οτι αμα κάποια πραγματα δεν τα κανεις την στιγμη που πρεπει δημιουργουνται παρεξηγησεις. Nαι καταλαβαινω τι λες..Κακο ταιμινγκ ισως ή ανεπιτρεπτες συνθηκες ή δεν ξερω και εγω τι αλλο..μην τα σκεφτεσαι.Παντα θα υπαρχουν ανεκπληρωτοι ερωτες στην ζωη μας. Αν απο την αλλη δεις οτι αυτο ειναι μονοπλευρο απλα φευγεις δεν προσπαθεις.. 1
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Την έχεις ρωτησει ποτε τι εσωρουχο φοράει κατω απο το φορεμα? μπορει να μη φοραει 1
anwnymh29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εγω απανταω σοβαρα και εσεις τρολλαρετε... 2
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 μπορει να μη φοραει M αρεσεις! δεν φοράει στρίνγ το χω τσεκάρει Ωραιο πράμα ο στριγκος στη γυναικα! Εγω απανταω σοβαρα και εσεις τρολλαρετε... Πλακα κανουμε μωρε! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 οταν ελεγα εγω οτι η επομενη ερωτηση θα ναι πουκαμισο η πολο δε το σχολιασε κανεις! ναααατα τωρα!!! Πριν την ερώτησή σου δεν είχαμε τέτοια προβλήματα, εσύ μας τον άγχωσες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις