Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τελικά τι να βάλω για πείτε.. σοβαρές προτάσεις
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 δεν φοράει στρίνγ το χω τσεκάρει Δια ... χειρός;
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δεν φοράει στρινγκ; Μπούλο. χαχα δε δινει (_)_) ????? δροοομο
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δια οφθαλμού Ήμουν σίγουρος.. Και μετά μου λες ότι δεν καταλαβαίνεις την καθαρεύουσα.
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πριν την ερώτησή σου δεν είχαμε τέτοια προβλήματα, εσύ μας τον άγχωσες! να με συγχωρατε !! και μπορω να προβλεψω και την επομενη!! "να τη φιλησω η οχι?" και μετα παει το "να τη γυρισω σπιτι?" να μου το θυμηθεις Τελικά τι να βάλω για πείτε.. σοβαρές προτάσεις μωρε και δε βαζεις πουκαμισο! με κανα αλλ σταρακι αν εχεις και τζιν! αλλα προς θεου οχι σακακια και τετοια!! καμια ζακετα ξερω γω για το κρυο αν ειναι..
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τελικά τι να βάλω για πείτε.. σοβαρές προτάσεις Φορα το στριγκ που δε φοραει
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ήμουν σίγουρος.. Και μετά μου λες ότι δεν καταλαβαίνεις την καθαρεύουσα. Διάβαζα τα βιβλία από το πανεπιστήμιο που πήγαινες όταν ήμουν στη φάμπρικα και έμαθα κάτι λεξούλες.
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 να με συγχωρατε !! και μπορω να προβλεψω και την επομενη!! "να τη φιλησω η οχι?" και μετα παει το "να τη γυρισω σπιτι?" να μου το θυμηθεις μωρε και δε βαζεις πουκαμισο! με κανα αλλ σταρακι αν εχεις και τζιν! αλλα προς θεου οχι σακακια και τετοια!! καμια ζακετα ξερω γω για το κρυο αν ειναι.. Ποιο κρυο ρε??? εγω ακομα με το κοντομανικο κυκλοφορω. Σημερα ημουν με σορτς και κοντομανικο!!!
g_alkis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 χαχα δε δινει (_)_) ????? δροοομο Εκεί δίνεις διορία μερικών μηνών. Μετά μπούλο. 1
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ''ζακέτα να πάρεις'' ΠΑΝΤΑ. ζακετα κλειδια και προφυλακτικα (εσεις! μη παρεξηγηθουμε κι ολας ) 1
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ποιο κρυο ρε??? εγω ακομα με το κοντομανικο κυκλοφορω. Σημερα ημουν με σορτς και κοντομανικο!!! εχεις γερη κραση μαλλον και υψηλο αιματοκριτη τι να πω!
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ζακετα κλειδια και προφυλακτικα Ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει και τα σχετικά.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις