DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εγω θα σου προτεινα ενα τζινάκι και ενα μπλουζακι κοντομανικο απο πάνω
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 εκανα και ρημα ριμα. Εγω θα σου προτεινα ενα τζινάκι και ενα μπλουζακι κοντομανικο απο πάνω εσυ εισαι αντρας ομως -.- και θα παει και γλυφαδα ειπαμε..
anwnymh29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εγω θα σου προτεινα ενα τζινάκι και ενα μπλουζακι κοντομανικο απο πάνω Βρε εχει κρυο...σε περιπτωση χυλοπιτας να αρπαξει και καμια πνευμονια?????Μην τον βρουν πολλα κακα! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εγω θα σου προτεινα ενα τζινάκι και ενα μπλουζακι κοντομανικο απο πάνω Άρχισε η ψύχρα, είναι και ευαισθητούλης θα μας τον πουντιάσεις
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Για κοντομάνικο έχει λίγο ψύχρα.. Έλεγα ή να βάλω από κάτω κάτι γκρι παπούτσια τύπου all star, από πάνω ένα λευκό τζιν και ένα γαλάζιο πουκάμισο και μπλέ σακάκι.. αν είναι σοβαρό το μέρος.. δεν ξέρω και σε τι φάση θα είναι οι φίλοι της. Σάββατο θα βγούμε. Απόγευμα.
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 εχεις γερη κραση μαλλον και υψηλο αιματοκριτη τι να πω! Μ αρεσει το χειμωνα να βγαινω ελαφρά ντυμένος το κανω εδω και 2 χρονια ..... αν το συνηθισεις το απολαμβάνεις μετά!!!! Ειδικα σημερα που η θερμοκρασια ηταν στους 20 ενιωθα πολυ ωραια ειχε ωραια δροσούλα. Γυμνάζομαι και 3-4 φορές την εβδομάδα οποτε δεν θα βγω να τρέξω με το πουλοβερ οτι καιρο και να έχει. 1
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Για κοντομάνικο έχει λίγο ψύχρα.. Έλεγα ή να βάλω από κάτω κάτι γκρι παπούτσια τύπου all star, από πάνω ένα λευκό τζιν και ένα γαλάζιο πουκάμισο και μπλέ σακάκι.. αν είναι σοβαρό το μέρος.. δεν ξέρω και σε τι φάση θα είναι οι φίλοι της. Σάββατο θα βγούμε. Απόγευμα. Και πουκαμισο μακρυμάνικο και σακάκι? αντε ενα μακρυμανικο να το δεχτω (με δυσκολια) αμα εισαι αγυμναστος και τελειως ασκληραγώγητος αλλα οχι και σακακι μαζι. Σιγα ποσο εχει αποψε 18 βαθμους???? το λιγοτερο
anwnymh29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Για κοντομάνικο έχει λίγο ψύχρα.. Έλεγα ή να βάλω από κάτω κάτι γκρι παπούτσια τύπου all star, από πάνω ένα λευκό τζιν και ένα γαλάζιο πουκάμισο και μπλέ σακάκι.. αν είναι σοβαρό το μέρος.. δεν ξέρω και σε τι φάση θα είναι οι φίλοι της. Σάββατο θα βγούμε. Απόγευμα. Μεχρι την μεση καλα το πηγες...στο πανω μερος με ταξιδεψες σε Φλωρινιωτη style! 1
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Για κοντομάνικο έχει λίγο ψύχρα.. Έλεγα ή να βάλω από κάτω κάτι γκρι παπούτσια τύπου all star, από πάνω ένα λευκό τζιν και ένα γαλάζιο πουκάμισο και μπλέ σακάκι.. αν είναι σοβαρό το μέρος.. δεν ξέρω και σε τι φάση θα είναι οι φίλοι της. Σάββατο θα βγούμε. Απόγευμα. τι εννοεις ΛΕΥΚΟ ΤΖΙΝ?? ΟΧΙ??? Α!! και το σακακι τωρα το δα! οχι παιδακι μου!!!!!!
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Βρε εχει κρυο...σε περιπτωση χυλοπιτας να αρπαξει και καμια πνευμονια?????Μην τον βρουν πολλα κακα! Κανεις δεν αρρωσταινει απο το κρυο ειναι μυθος αυτο. Δε παθαινεις πνευμονια απο το κρυο. 1
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 τι εννοεις ΛΕΥΚΟ ΤΖΙΝ?? ΟΧΙ??? Α!! και το σακακι τωρα το δα! οχι παιδακι μου!!!!!! λευκό-γκρί κάπως..
anwnymh29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 τι εννοεις ΛΕΥΚΟ ΤΖΙΝ?? ΟΧΙ??? Α!! και το σακακι τωρα το δα! οχι παιδακι μου!!!!!! Kαταλαβα το ξεβαμμενο εγω...
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Kαταλαβα το ξεβαμμενο εγω... το άσπρο πως ξεβάφει; χαχα 1
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 λευκό-γκρί κάπως.. τι να σου πω αν σου αρεσει εσενα βαλτο αλλα θα προτιμουσα κατι πιο.. αντρικο? πιο να ταιριαζει και στη δικια της ηλικια τελος παντων.. δε ξερω αν καταλαβαινεις πως το εννοω.. δηλαδη σκουροχρωμο κανα μπλε σκουρο η μαυρο πχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις