DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ασε το ντυσιμο εγω ντυνομαι απο τα ZARA ή μάρκες αλλα σε ευκαιριες πχ βρηκα ενα μαγαζι που εκλεινε και εδινε ολα τα NIKE 10 ευρω και τα ΡΟυσελ μπλουζακια!!! χέστηκες μωρε το θεμα αμα βγειτε ειναι να μη πετάς τπτ μλκιες μην την προσβάλλεις και να της φτιάξεις λιγο τη διάθεση με κανα κοπλιμέντο και αμα μπορέσεις να κάνεις και καμια κινηση κάντην 1
anwnymh29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ασε τα ασορτι κατα μερος...λευκογκρι απο κατω μπλε απο πανω??Στρουμφακι??Δεν παει.. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Σάββατο θα βγούμε. Απόγευμα. Μην ξεχάσεις να καλέσεις την ομάδα υποστήριξης ινσόμνια. Ξυπόλητο στ' αγκάθια εμείς δε θα σ' αφήσουμε! @somebody ρίμα. Έχω κάνει πολλά και ξέρω. 1
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Kαι ειναι βασικο που εχεις τη δουλεια σου αμα εχεις και κανενα αμαξακι να την πας βολτες οι γυναικες δεν θελουν τπτ αλλο
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δεν πετάω μαλακίες.. αυτή λέει μαλακίες Την πρώτη φορά που είχαμε κάτσει στο γραφείο να της εξηγήσω κάποια πράγματα μου λέει αχ συγγνώμη να σε διακόψω λίγο, έχεις πολύ ωραίο φυσικό χρώμα στα μαλλιά σου.. εγώ όσες φορές το χω προσπαθήσει μου βγήκαν πορτοκαλί.. είσαι πολύ τυχερός.. μήπως είσαι από την Ιρλανδία; Ναι μωρή μου ήρθε να της πω ξωτικό είμαι 1
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ρίμα. χαχαχαχαχα good to know! next time 1
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μην ξεχάσεις να καλέσεις την ομάδα υποστήριξης ινσόμνια. Ξυπόλητο στ' αγκάθια εμείς δε θα σ' αφήσουμε! @somebody ρίμα. Έχω κάνει πολλά και ξέρω. Βρες μια μέρα που δεν έχεις τίποτα να κάνεις, θα σου βάλω μια μπλούζα να κάνεις τον βοηθό.. και όποια σου γυαλίσει μου κάνεις νόημα 1
anwnymh29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δεν πετάω μαλακίες.. αυτή λέει μαλακίες Την πρώτη φορά που είχαμε κάτσει στο γραφείο να της εξηγήσω κάποια πράγματα μου λέει αχ συγγνώμη να σε διακόψω λίγο, έχεις πολύ ωραίο φυσικό χρώμα στα μαλλιά σου.. εγώ όσες φορές το χω προσπαθήσει μου βγήκαν πορτοκαλί.. είσαι πολύ τυχερός.. μήπως είσαι από την Ιρλανδία; Ναι μωρή μου ήρθε να της πω ξωτικό είμαι Οκ φορα οτι θες μετα απο αυτο!! 3
Unabomber Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μην το αφηνετε παραπονεμενο το threadακι….. http://www.insomnia.gr/topic/584155-στιγμές-που-σας-ένωσαν-με-ανθρώπους/ Same author…… as usual.
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μην το αφηνετε παραπονεμενο το threadακι….. http://www.insomnia.gr/topic/584155-στιγμές-που-σας-ένωσαν-με-ανθρώπους/ Same author…… as usual. Ξέρω ότι σε πολλούς δεν αρέσουν τα θέματα και με δουλεύετε.. για κάποιους ίσως λειτουργούν ως τροφή για σκέψη... όπως και να χει φόρουμ είναι εδώ μπορεί ο καθένας να ποστάρει ότι θέμα του έρθει.
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Βρες μια μέρα που δεν έχεις τίποτα να κάνεις, θα σου βάλω μια μπλούζα να κάνεις τον βοηθό.. και όποια σου γυαλίσει μου κάνεις νόημα Τι νόημα ρε τρελέ; για να βγάλω γκόμενα θα έρθω? Για σένα θα έρθω, για να σε προστατέψω από την παρέα της που δεν ξέρουμε από τι είδoυς άτομα αποτελείται. Κοινώς μπορεί να σε τουλουμιάσουν.
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τι νόημα ρε τρελέ; για να βγάλω γκόμενα θα έρθω? Για σένα θα έρθω, για να σε προστατέψω από την παρέα της που δεν ξέρουμε από τι είδoυς άτομα αποτελείται. Κοινώς μπορεί να σε τουλουμιάσουν. Μα τι αδερφούλη έχω εγώ μωρέ που με σκέφτεται..
anwnymh29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ξέρω ότι σε πολλούς δεν αρέσουν τα θέματα και με δουλεύετε.. για κάποιους ίσως λειτουργούν ως τροφή για σκέψη... όπως και να χει φόρουμ είναι εδώ μπορεί ο καθένας να ποστάρει ότι θέμα του έρθει. Μερικα θεματα σου ειναι ωραια...τωρα οκ στο μπλα μπλα εχουν γραφτει και χειροτερα.
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μα τι αδερφούλη έχω εγώ μωρέ που με σκέφτεται.. Μόνο αγάπη μωρέ Μην το αφηνετε παραπονεμενο το threadακι….. http://www.insomnia.gr/topic/584155-στιγμές-που-σας-ένωσαν-με-ανθρώπους/ Same author…… as usual. Θα αφήσουμε το παιδί μας τον φλαουτίτσα για ν' ασχοληθούμε με μια παπαρίτσα; Eίσαι τρελός??? edit; Ωχ same author είπες άι καλά νόμιζα ότι έλεγες για το άλλο. Εξαιρετικό το θρεντ σου φλάου, πάω τώρα να το διαβάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις