Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο αγάπη μωρέ

Θα αφήσουμε το παιδί μας τον φλαουτίτσα για ν' ασχοληθούμε με μια παπαρίτσα; Eίσαι τρελός???

Υποστήριξη.. αυτά είναι :P

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι τοσο μενος για τον φλαουτιστα τελος παντων? :confused:  trilo νομιζω οτι οταν ησουνα μικρος ηθελες να γινεις οδοντιατρος και τωρα πληρωνουμε τα σπασμενα :P

-nope still here :P-

Δημοσ.

Νομίζω έχουμε μείνει οι 2 μας στο νήμα.. μας εγκατέλειψαν :P

Την κάνω τοίχο τοίχο!!

trilo νομιζω οτι οταν ησουνα μικρος ηθελες να γινεις οδοντιατρος και τωρα πληρωνουμε τα σπασμενα :P

Όχι ρε γαμώτο με κατάλαβε!  :shock:  :cry:

• Like 1
Δημοσ.

γιατι τοσο μενος για τον φλαουτιστα τελος παντων? :confused:  trilo νομιζω οτι οταν ησουνα μικρος ηθελες να γινεις οδοντιατρος και τωρα πληρωνουμε τα σπασμενα :P

-nope still here :P-

Γιατί είναι κακοί όλοι τους.. ακόμα και ο αδερφός μου θέλει να μου πάρει το ιατρείο και να κάνει τον οδοντίατρο :(

Δημοσ.

χαχαχαχαχα!! νομιζω οτι αυτο δεν επρεπε να το αναφερεις ετσι δημοσια :ph34r:  ειναι μεγαλος κινδυνος μπρει να σε βαλουν στο ματι και να θελουν κι αλλοι μετα!!! :mellow:  

Δημοσ.

μπαα αφου δε πηρες τη καρεκλα με το μασαζ τι να το κανει ρε συ!!! ;)

Καρέκλα ήταν; κι εγώ νόμιζα κοπέλα.. φάση να σου φτιάχνει ο φλάου το δόντι και να σου κάνει η άλλη μασάζ (γενικό, όχι στο δόντι) για να σου απαλύνει τον πόνο..

Δημοσ.

Καρέκλα ήταν; κι εγώ νόμιζα κοπέλα.. φάση να σου φτιάχνει ο φλάου το δόντι και να σου κάνει η άλλη μασάζ (γενικό, όχι στο δόντι) για να σου απαλύνει τον πόνο..

Για τον πόνο έχω ειδικό αξεσουάρ... μια φοβερή βελόνα που τρυπάει ότι θες.. μάγουλο... ούλο.. και γενικά όπου υπάρχει ανάγκη.. και έχω χέρι πούπουλο ε χαχα

Δημοσ.

φάση να σου φτιάχνει ο φλάου το δόντι και να σου κάνει η άλλη μασάζ (γενικό, όχι στο δόντι) για να σου απαλύνει τον πόνο..

χμμ.. I see... ετσι εξηγουνται και οι 8 γευσεις! ατιμουτσικο!! :P

• Like 1
Δημοσ.

χμμ.. I see... ετσι εξηγουνται και οι 8 γευσεις! ατιμουτσικο!! :P

Άμα δεν είχαν σακατέψει τους προμηθευτές μου τα καπιταλ κοντρολς θα και γεύση σοκολάτα :P

Δημοσ.

και γεύση σοκολάτα :P

αα αυτα ειναι!! το ικα ρε παιδια γιατι ειχε μια μαπα? χαθηκε να βαλουν εστω μια ξεπερασμενη γευση τσιχλοφουσκα? τσ τσ τσ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...