Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μόνο αγάπη μωρέ Θα αφήσουμε το παιδί μας τον φλαουτίτσα για ν' ασχοληθούμε με μια παπαρίτσα; Eίσαι τρελός??? Υποστήριξη.. αυτά είναι
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Σόρι μπέρδεψα τα τρολοθρέντια. Το δικό σου είναι καλό.
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Σόρι μπέρδεψα τα τρολοθρέντια. Το δικό σου είναι καλό. Νομίζω έχουμε μείνει οι 2 μας στο νήμα.. μας εγκατέλειψαν
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 γιατι τοσο μενος για τον φλαουτιστα τελος παντων? trilo νομιζω οτι οταν ησουνα μικρος ηθελες να γινεις οδοντιατρος και τωρα πληρωνουμε τα σπασμενα -nope still here -
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω έχουμε μείνει οι 2 μας στο νήμα.. μας εγκατέλειψαν Την κάνω τοίχο τοίχο!! trilo νομιζω οτι οταν ησουνα μικρος ηθελες να γινεις οδοντιατρος και τωρα πληρωνουμε τα σπασμενα Όχι ρε γαμώτο με κατάλαβε! 1
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 γιατι τοσο μενος για τον φλαουτιστα τελος παντων? trilo νομιζω οτι οταν ησουνα μικρος ηθελες να γινεις οδοντιατρος και τωρα πληρωνουμε τα σπασμενα -nope still here - Γιατί είναι κακοί όλοι τους.. ακόμα και ο αδερφός μου θέλει να μου πάρει το ιατρείο και να κάνει τον οδοντίατρο
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 μπαα αφου δε πηρες τη καρεκλα με το μασαζ τι να το κανει ρε συ!!!
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Έχω πάστα για να παίρνω μέτρα οδοντοστιχίας σε 8 γεύσεις όμως... 1
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχαχα!! νομιζω οτι αυτο δεν επρεπε να το αναφερεις ετσι δημοσια ειναι μεγαλος κινδυνος μπρει να σε βαλουν στο ματι και να θελουν κι αλλοι μετα!!!
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 μπαα αφου δε πηρες τη καρεκλα με το μασαζ τι να το κανει ρε συ!!! Καρέκλα ήταν; κι εγώ νόμιζα κοπέλα.. φάση να σου φτιάχνει ο φλάου το δόντι και να σου κάνει η άλλη μασάζ (γενικό, όχι στο δόντι) για να σου απαλύνει τον πόνο..
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καρέκλα ήταν; κι εγώ νόμιζα κοπέλα.. φάση να σου φτιάχνει ο φλάου το δόντι και να σου κάνει η άλλη μασάζ (γενικό, όχι στο δόντι) για να σου απαλύνει τον πόνο.. Για τον πόνο έχω ειδικό αξεσουάρ... μια φοβερή βελόνα που τρυπάει ότι θες.. μάγουλο... ούλο.. και γενικά όπου υπάρχει ανάγκη.. και έχω χέρι πούπουλο ε χαχα
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 φάση να σου φτιάχνει ο φλάου το δόντι και να σου κάνει η άλλη μασάζ (γενικό, όχι στο δόντι) για να σου απαλύνει τον πόνο.. χμμ.. I see... ετσι εξηγουνται και οι 8 γευσεις! ατιμουτσικο!! 1
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 χμμ.. I see... ετσι εξηγουνται και οι 8 γευσεις! ατιμουτσικο!! Άμα δεν είχαν σακατέψει τους προμηθευτές μου τα καπιταλ κοντρολς θα και γεύση σοκολάτα
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 και γεύση σοκολάτα αα αυτα ειναι!! το ικα ρε παιδια γιατι ειχε μια μαπα? χαθηκε να βαλουν εστω μια ξεπερασμενη γευση τσιχλοφουσκα? τσ τσ τσ..
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εμένα οι περισσότεροι τσιχλόφουσκα μου ζητάνε χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις