somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ε ρε πως τους καταλαβαίνω όμως..! Εξιχνιάζω κάθε ινσομνιακό θρίλερ εν τη γενέση του! ναι ναι μη το συζητας..... ειπαμε σου χρωσταω και ενα thread γκομενικου περιεχομενου για να μου δωσεις λυσεις(λεεεμε τωρα! )
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ναι ναι μη το συζητας..... ειπαμε σου χρωσταω και ενα thread γκομενικου περιεχομενου για να μου δωσεις λυσεις(λεεεμε τωρα! ) Βρήκες τον άνθρωπο να ζητήσεις συμβουλές ..
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πότε θα ρθεις να σου βάλω τη σιελαντλία; Άστο φίλε μια χαρά είμαι! Περδίκι!!!
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Άστο φίλε μια χαρά είμαι! Περδίκι!!! Το πιάσα το υποννοούμενο... θες να σε κάνω να κελαηδάς... χαχαχαχαχαχαχα
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Έπεσες και συ απ' τα σύννεφα ε; Nα μ' ακούτε μωρέ! 1
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Βρήκες τον άνθρωπο να ζητήσεις συμβουλές .. για να κανω το αντιθετο καλεεεε (τριλο μη διαβαζεις εσυ )
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 για να κανω το αντιθετο καλεεεε (τριλο μη διαβαζεις εσυ ) είπα και εγώ.. προς στιγμήν ανησύχησα
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Βρήκες τον άνθρωπο να ζητήσεις συμβουλές .. Ήρθε τώρα ο φλαουτίτσα να την πει στον παλιό 1
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ήρθε τώρα ο φλαουτίτσα να την πει στον παλιό Το ξερα ότι είσαι 61 τελικά...
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Το ξερα ότι είσαι 61 τελικά... Κεσύ με κατάλαβες..
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Κεσύ με κατάλαβες.. θα σου φτιάξω και μια κινητή οδοντοστιχία.. με αυτόματο πλύσιμο.. αλλά θα κοιμάστε χωριστά το βράδυ 1
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 θα σου φτιάξω και μια κινητή οδοντοστιχία.. με αυτόματο πλύσιμο.. αλλά θα κοιμάστε χωριστά το βράδυ Είπαμε.. είμαι μια χαρά! Μακριά κι αγαπημένοι!! Το μόνο που μένει πλέον είναι να σου κανονίσουμε μια συνάντηση με τον κεραυνούλη (δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει απ' αυτό το θρεντ) Μια συνάντηση κορυφής όπου θα ''αγαπηθείτε''. Να ηρεμήσετε κι εσείς κι εμείς.
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Είπαμε.. είμαι μια χαρά! Μακριά κι αγαπημένοι!! Το μόνο που μένει πλέον είναι να σου κανονίσουμε μια συνάντηση με τον κεραυνούλη (δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει απ' αυτό το θρεντ) Μια συνάντηση κορυφής όπου θα ''αγαπηθείτε''. Να ηρεμήσετε κι εσείς κι εμείς. Δεν είμαι gay. Εξάλλου εγώ εχω την κοπελάρα που τη σκέφτομαι ατελειώτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις