Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τι; Aπό μένα το μαθαίνεις; Τι σέπιασε τώρα;
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δε το βρήκα και τόσο αστείο όλο αυτό.
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ok then, συνεχίζουμε αύριο καταστρώνοντας το σχέδιο πώς να ζμπρώξεις τη μουσικό (αλλά να είναι και κάποιος άλλος εδώ )
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ρε φλαουτιστα τι λενε εδω???? οτι κανελώνεις το ρυζογαλο? 1
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Mείναμε μόνοι μας και ανησυχώ Ρε για αυτο λες να ηθελε να φορέσει και σακάκι με τέτοιο καιρο???? για να το σηκώνει???? ''το φυσάει το φλάουτο'' Φλαουτιστα τι αποκαλυψεις ειναι αυτες? τι εχεις να απαντησεις?
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Έχω να απαντήσω ότι με κάνετε να νιώθω άσχημα για το δούλεμα που τρώω, έστω και αν δεν είμαι gay. Και κανείς δε δίνει δεκάρα. Όχι ότι μου κάνει έκπληξη βέβαια.
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Φιλε πλακα κανω εγω αφου δεν σ αρεσει το σταματαω ομως. Δεν ηθελα να σε προσβάλλω
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ρε για αυτο λες να ηθελε να φορέσει και σακάκι με τέτοιο καιρο???? για να το σηκώνει???? Εxactly Φιλε πλακα κανω εγω αφου δεν σ αρεσει το σταματαω ομως. Δεν ηθελα να σε προσβάλλω Aπό δω και πέρα είπαμε.. στο στόχαστρο η μουσικός!
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ωραια! χαιρομαι που τα βρηκατε και ελεγα οτι δε θα φτασει τις 30 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις