xifiassamsung Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 εκει στα τηλεφωνηματα ριξε μια σποντα να χαλαρωσει η κουβεντα κ πλασαρε προταση για χαλαρο ποτο. απτον τροπο της θα κοψεις κινηση αλλα ακομα κ με οχι μη πτοηθεις,μπορει απλα να ντραπει.δουλεψε το εδαφος κ ξαναζητα.
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει καταστρέψαμε ένα ακόμα thread. Nαι.. το κατεστραμμένο... Άσε την υψηλή διανόηση ρε παλιομπίπ και λέγε πώς θα φτάσει το παιδί στην πηγή
mylo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 εκει στα τηλεφωνηματα ριξε μια σποντα να χαλαρωσει η κουβεντα κ πλασαρε προταση για χαλαρο ποτο. απτον τροπο της θα κοψεις κινηση αλλα ακομα κ με οχι μη πτοηθεις,μπορει απλα να ντραπει.δουλεψε το εδαφος κ ξαναζητα. αυτό ακριβως, δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι και λίγο statement.. τώρα ερώτημα απλά αν πιστεύετε στον κεραυνοβόλο έρωτα.. και αν θα πρέπει να κάνω κίνηση τι πιστεύετε εννοειται κοιτα μονο να μην εξαρτασαι με οποιοδηποτε τροπο (επαγγελματικα-οικονομικα-σεξουαλικα-συναισθηματικα) μεχρι να παρεις και την αντιστοιχη επιβεβαιωση καλο ειναι να δεις μεσα σου πως αντιλαμβανεσαι και ξεχωριζεις εννοιες σαν καυλα/αγριοκαυλα/καψουρα/ερωτας/αγαπη κτλ Αν και παιζει η old school jackhammer (by John Anderson) φαση: "Το και το, σε γουσταρω." (χωρις καμμια υποψια ερωτησης) δεν χρειαζεται να ξερεις και εσυ τι (θα) θελεις, ουτε καν αυτοπεποιθηση. Απλα μια ειλικρινη διαθεση για χαβαλε Η τυχη βοηθαει τους τολμηρους, το κρανος αυτους που πεφτουν Όταν είσαι ερωτευμένος δεν την βρέχεις μαζί της ρε. Πως μπορείτε; Εμένα δεν μου βγαίνει καθόλου. ισα ισα, οταν παιζει ερωτας παιζουν και οι βροχες... Αν μου κάνει μήνυση όμως θα με πάνε μέσα Περιμένω να τελειώσουν οι επισκέψεις για να της το πω στην τελευταία.. και αν ερθει μια μερα και παρει το αυτι σου να λεει "ασε, γνωρισα και ενα παιδι χτες... φοβερο μωρο" καλο ειναι να δειχνεις (στο χαλαρο) το περαν του τυπικου ενδιαφερον σου, για να αρχισει να μπαινει στο κλιμα Η καντάδα θέλει τραγούδι όχι φλάουτο.. εξάλλου μουσικός είναι αυτή θα με κρίνει αυστηρά δωσε της ενα φλασακι (φρεσκο, χωρις bad sectors) με μερικα κομματια (σε flac, θα εχει trained αυτι), για να περασει την ωρα της. Φτιαξε και playlist (με relative paths) δεν θα λαβεις υποψιν (οσο μπορεις...) τις μουσικες τις προτιμησεις, κυριως τις δικες σου και αναλογα κρινεις αντιδρασεις (πχ χρονο που κανει να στο γυρισει πισω, μουσικη που εχει προσθεσει κτλ κτλ) Έχεις απόλυτο δίκιο, και να προσθέσω Βασίλη, ότι μπορεί να σου συμβεί στα καλά καθούμενα και να μην είναι ούτε αυτή που παντρεύτηκες και χώρησες, ούτε κάποια από τις δεκάδες άλλες σχέσεις που έχεις κάνει. Απλά μία καθημερινή κοπέλα που ίσως χτες αν την έβλεπες δεν θα τις έδινες καθόλου σημασία. η ποιοτητα/ποσοτητα των συναισθηματων μας εξαρταται κυριως απο την δικη μας (συνειδητη-υποσυνειδητη-ασυνειδητη) επεξεργασια
Jethro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι...βεβαια το ασχημο ειναι να μην νιωσει το ιδιο και ο αλλος, μεγαλη πικρα. Μου εχει τυχει μια φορα στη ζωη μου να λεω ενταξει αυτη θα γινει η γυναικα μου απο την πρωτη φορα που την ειδα. Ε μετα τρως μια οικοδομη στο κεφαλι με τον καιρο και ερχεσαι στα ισια σου !
g_alkis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το ερώτημα ποιο είναι; Ψάχνεις κι εσύ κάτι πράγματα 1
StylerGR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε μιλατε για να γαματε.Εννοειται πως πρεπει να κανεις κινηση και να της μιλησεις.
Adon1s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Πες το από τώρα. "Το γοργον και χαριν έχει." ^Με χακαρε ο trilobite... Ελα , κλασσικό είναι . Η δοκιμή της τριάδας. Την παίζεις 3 φορές , αν και μετά την τρίτη φορά την σκέφτεσαι , είσαι όντως ερωτευμένος .
Flaoutistas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα είχα βάλει 3ο πρόγραμμα μπας και την πιάσω από κάπου.. της άρεσε οπότε το βρίσκω θετικό.. γιατί μου λέει δεν αρέσει σε κανέναν η κλασική και είναι σπάνιο λέει να βρεις κάποιον που να ακούει και το εκτιμάει.. ντάξει δεν ακούω και συνέχεια κλασική αλλά έχω παίξει ατέλειωτα κονσέρτα και σονάτες στο ωδείο..
Sarandis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μου φέρνεις μνήμες από β' λυκείου. Ναι πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά πιστεύω οτι συμβαίνει μόνο 1 φορά αυτό στον άνθρωπο άντε και 2 φορές, ασχέτως αν θα καταφέρεις να κάνεις σχέση με την κοπέλα. Το παθαίνω κάθε μέρα
g_alkis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασε να της κερνάς σοκολάτες. Το επιχείρησε κι άλλος κι ακόμα χώνει. 1
Flaoutistas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασε να της κερνάς σοκολάτες. Το επιχείρησε κι άλλος κι ακόμα χώνει. Το επάγγελμα μου δεν τα πάει καλά με τις σοκολάτες..
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Κλινικος Διατροφολογος εισαι;
Flaoutistas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα χειρότερο.. οδοντίατρος.. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ψάχνεις κι εσύ κάτι πράγματα Ψάχνω γωνία στο δεκάρικο δεκάλεπτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις