Pankar95 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Άμα σου ξαναρθει για εξέταση υπάρχει και αυτή δυνατότητα ε; https://www.youtube.com/watch?v=Tdqdemnh51o
_hopelesscase_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εδώ ήσασταν πάλι όλο το βράδυ; Θα το έχω υπόψη μου στο επόμενο ξενύχτι. 1
Antwni Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν, δεν γίνεται δουλειά έτσι, όμως, ε. Δηλαδή δεν μπαίνεις μια μέρα ινσομνια και αναγκάζεσαι να διαβάζεις 15 σελίδες.Ε ρε και να ήμουν mod ρε trilobite... Φραουλίτσα άμα αύριο το απόγευμα δεν γαμ πας στο ραντεβού θα πάω σπίτι της κοπέλας. Πρόσεχε. Θα της αφήσω σημείωμα που θα δίνω χειρογράφως το λινκ (γιατί μπορώ) και θα πω "λένε για σένα". Ή που δεν θα σου ξαναμιλήσει ή που θα πέσει. Ε άμα λέω εγώ σου χρειάζεται κεραυνούλης.. Δεν θα μου κλέψεις τα copyrights φίλε. Το έχω πει από την πρώτη σελίδα αλλά κανείς δεν με πίστευε! Αλήτες, καθιζήματα...νααααααα. xD αα αυτα ειναι!! το ικα ρε παιδια γιατι ειχε μια μαπα? χαθηκε να βαλουν εστω μια ξεπερασμενη γευση τσιχλοφουσκα? τσ τσ τσ.. Ξέρεις που θα πας άμα έχεις "πρόβλημα" με τα δόντια. Εσένα θα απαυτώσω αλλά χωρίς νάρκωση Ε ρε έναν τόξο που χρειάζεσαι. xD 1
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Σήμερα αφού τέλειωσε η εργασία που της έκανα έκατσε λίγο παραπάνω και κουβεντιάσαμε και η αλήθεια είναι είχα φουσκοθαλασσίες αλλά δεν προδώθηκα 1
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχα!! ε πεφτει η ιατρικη ρομπα που να φανει
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Φίλε μου τζάμπα αγχώνεσαι πιστεύω! Σε θέλει κι αυτή 1
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Φίλε μου τζάμπα αγχώνεσαι πιστεύω! Σε θέλει κι αυτή Περιμένω να πέσει το πρώτο φιλί αύριο 2
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δεν θα μου κλέψεις τα copyrights φίλε. Το έχω πει από την πρώτη σελίδα αλλά κανείς δεν με πίστευε! Φίλε εσύ είπες να τον ρωτήσει, εγώ είπα να τον γ@#ίσει. Να ησυχάσουμε και μεις.
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Περιμένω να πέσει το πρώτο φιλί αύριο Από αυτά που διάβασα εγώ το θεωρώ σίγουρο. Οπότε μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα ούτε για το τι θα βάλεις, τι θα πεις κτλ. Όπως θα έβγαινες ένα Σάββατο με την παρέα σου να πας, ο εαυτός σου απλά
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Περιμένω να πέσει το πρώτο φιλί αύριο Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω Όλοι οι gay έτσι είμαστε. 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Σήμερα αφού τέλειωσε η εργασία που της έκανα έκατσε λίγο παραπάνω και κουβεντιάσαμε και η αλήθεια είναι είχα φουσκοθαλασσίες αλλά δεν προδώθηκα δηλαδη η δουλεια σου με την συγκεκριμενη τεινει προς το καλλιτεχνικο, παρα προς το επαγγελματικο... Όλοι οι gay έτσι είμαστε. εμεις οι bi να δεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις