Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Today, it's a big day!

20120115_its-a-big-day_banner_img.jpg

Περιμένουμε με αγωνία να μας πεις αν έζμπρωξες φίλε.

Εκτός αν βγεις με την stavi οπότε θα έχεις κάνα τρίμηνο ξηρασίας...

• Like 6
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα σας ενημερώσω το βράδυ που θα γυρίσω. Εφόσον δε θα μαστε οι 2 μας κατέληξα και εγώ και ο κολλητός μου να μη την κεράσω. Καλα δε λέω;

Δημοσ.

τσιφούτης ?

Δεν είμαι τσιφούτης.. να βγαίναμε οι 2 μας να την κέρναγα.. και καλά πρώτο ραντεβού και έτσι.. τώρα ως τι να την κεράσω; Και έχω σπαστεί αρκετά που δε θα είμαστε οι 2 μας. Θα την πάρω τηλ να βγούμε οι 2 μας.

Δημοσ.

Δεν είμαι τσιφούτης.. να βγαίναμε οι 2 μας να την κέρναγα.. και καλά πρώτο ραντεβού και έτσι.. τώρα ως τι να την κεράσω; Και έχω σπαστεί αρκετά που δε θα είμαστε οι 2 μας. Θα την πάρω τηλ να βγούμε οι 2 μας.

οχι θα σε περασει για παρτάκια που βάζει το ατομικό του συμφέρον πανω απο της παρέας , θα υποθέσει οτι θελεις να την απομονώσεις - αποπλανήσεις , και το πιο πιθανό ειναι να αρνηθεί !

βγείτε κανονικά ολοι μαζι και σε κάποια φάση που οι αλλοι θα μιλάνε μεταξύ τους  βρες εσυ  τον τρόπο να χωθείς υποχθόνια σαν φίδι :-D

Δημοσ.

Γιατι δεν θα ειστε οι δυο σας? (sorry αν το ανεφερες δεν μπορω να το βρω τωρα)

Γενικως ειμαι υπερ του ο καθενας τα δικα του και δεν το θεωρω τσιφουτια, αλλα μια κινηση τουλαχιστον την πρωτη φορα θα την κανω.

Μηπως ειναι καλυτερα να τους κερασεις και τους 2 τοτε? Εστω και σικε, να τα βρειτε μετα με τον κολλητο, οτι και καλα παιδες αποψε κερναω εγω.

Αν τυχον η κοπελα ηταν απο αυτες που περιμενουν κερασμα, γλυτωνεις ετσι αποφευγοντας το διλημμα

Δημοσ.

Γιατι δεν θα ειστε οι δυο σας? (sorry αν το ανεφερες δεν μπορω να το βρω τωρα)

Γενικως ειμαι υπερ του ο καθενας τα δικα του και δεν το θεωρω τσιφουτια, αλλα μια κινηση τουλαχιστον την πρωτη φορα θα την κανω.

Μηπως ειναι καλυτερα να τους κερασεις και τους 2 τοτε? Εστω και σικε, να τα βρειτε μετα με τον κολλητο, οτι και καλα παιδες αποψε κερναω εγω.

Αν τυχον η κοπελα ηταν απο αυτες που περιμενουν κερασμα, γλυτωνεις ετσι αποφευγοντας το διλημμα

Ο κολλητός μου δε θα είναι.. θα είναι αυτοί και κάποιοι (άγνωστος ο αριθμός) φίλοι της. Οπότε δε μπορώ να κεράσω όλους τους άκυρους που θα μου κουβαλήσει. Και στο κάτω κάτω δεν είμαι υποψήφιος γαμπρός να με γνωρίσει στον "κύκλο" της. Ακόμα δε γνώρισα αυτή. Μαλακία της.

Δημοσ.

Πρόσεχε μην ενθουσιαστείς και φας το κεφάλι σου . Όλα αλλιώς φαίνονται στην αρχή . Τώρα είσαι τυφλωμένος απο την καψούρα .  Κάνε μια δοκιμή και δεις πως πάει αλλά βάλε κάποια όρια γιατί μετά αν πληγωθείς είναι πολύ δύσκολα . 

Δημοσ.

Ο κολλητός μου δε θα είναι.. θα είναι αυτοί και κάποιοι (άγνωστος ο αριθμός) φίλοι της. Οπότε δε μπορώ να κεράσω όλους τους άκυρους που θα μου κουβαλήσει. Και στο κάτω κάτω δεν είμαι υποψήφιος γαμπρός να με γνωρίσει στον "κύκλο" της. Ακόμα δε γνώρισα αυτή. Μαλακία της.

A ετσι, ε τοτε σαφως δεν τιθεται καν διλημμα. Αυτη βγαινει με την παρεα της, πας εσυ και θα κερασεις χωρις να ειστε ζευγαρι κιολας? Αυτο και αν θα ηταν awkward

Δημοσ.

οχι θα σε περασει για παρτάκια που βάζει το ατομικό του συμφέρον πανω απο της παρέας , θα υποθέσει οτι θελεις να την απομονώσεις - αποπλανήσεις , και το πιο πιθανό ειναι να αρνηθεί !

βγείτε κανονικά ολοι μαζι και σε κάποια φάση που οι αλλοι θα μιλάνε μεταξύ τους  βρες εσυ  τον τρόπο να χωθείς υποχθόνια σαν φίδι :-D

Καλα να πάθει γιατι οταν του λεγαμε προχθές το βράδυ να της πει να βγουνε οι 2 τους που του ελεγε φοβαμαι να βγω απο το σπιτι μονη μου τέτοια ώρα .... τωρα δεν θα υπήρχαν τέτοια μπερδέματα θα ειχε ξεκαθαρίσει η φάση.

Πρέπει κάποια συγκεκριμενα πράγματα να τα κανεις στην ωρα τους αλλιως οπως δημιουργουνται παρεξηγησεις.

Πες της αμα θελει να βγειτε οι 2 σας φιλε. Αλλιως τι να πάς να κάνεις με το καψιμι 5-6 άντρες μια γυναικα μλκιες. Εκτος αν έχει και φιλες μέσα οποτε αμα δεν ψηθει με αυτη να γνωρισεις καμια φιλη της.

Που να χωθει με τους αλλους εκει ρε.... αυτη παιζει να ερθει και με κάποιον που έχει αμαξι ολοι μαζι ετσι παιζει να ερθουν κ ετσι θα φυγουν κ μετα. Ενω αμα ο τυπος της ελεγε ενα βραδυ να περάσει να την πάρει με το αμαξι του θα την πηγαινε και εκει που ηθελε αυτος. Τεσπα δεν τα κανονισε καλά του τα λέγαμε αλλα πέρα βρέχει :P

Με αναλυσεις και θεωριες σε φορουμ δουλεια δε γινεται ριχνεις τη προταση και βλεπεις πως τσουλάει..... τα αυθορμητα τους αρέσουνε... λένε :P

ΥΓ Πες της να παει με τους φιλους της και βγαινετε εσεις μετα .... γτ κατι σου ετυχε αμα θελει θα σου πει οκ αν δεν θελει τραβα βολτα αλλου με κανα φιλο για παιχνιδι με αλλες. Μη καθεσαι να σκας.

• Like 1
Δημοσ.

ακυρο μεχρι να το διαβασω ολο

• Like 1
Δημοσ.

Θα την κερασεις ως αντρας.Be a fucking man.Δεν κερναμε μονο οταν ειναι να γαμησουμε.Κερναμε για το καλο τις γυναικες για να νοιωσουν ωραια.Α οκ τωρα διαβασα το υπολοιπο.Εγω το χω κανει παντως γουσταρω να σε κερασω και σε κερναω.Χωρις να ξερω κανεναν.Αν νοιωθεις αβολα οκ γαμα το.

Καλα ολα αυτά αλλα αν ο φιλος μας δεν γουστάρει να πάει και να ειναι και άλλοι εκει χωρις να ειναι αυτη μονη της καλυτερα να το ξεκαθαρισει απο τώρα. Οι καλες εξηγησεις κανουν τους καλα εξηγημένους εξαρχης.

Αν προχθές της έλεγε να περάσει να την πάρει για ένα ποτάκι μπορει να δεχοτανε αυτη και να κάνανε και την φάση τους. Τα αυθορμητα ειναι τα καλυτερα. Τωρα να βγει και να ειναι κ αλλοι μαζι τρέχα γυρευε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...