Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα επειδη δεν εχω διαβασει το υπολοιπο μαλλον μαλακιες γραφω γιατι δνε ξερω ουτε το υποβαθρο ουτε τιποτα θα το διαβασω μετα και θα σου πω.Απλα γενικα στραβωνω οταν ακουω θα κερασω αυτην μπας και την γαμησω ,τι λες ρε γιδι ορθιο τι ειναι η αλλη ηλεκτρονικο να βαλεις το ευρω μεσα να παιξεις.Γυφτοι του ελεους.Δεν περιμενεις ανταποδοση για να κερασεις κερνας γιατι ετσι γουσταρεις απλα.

• Like 6
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά γύρισααααα!
Καλά πήγε σε γενικές γραμμές, ένας φίλος της ήταν πολύ αχώνευτος κρατιόμουν με δυσκολία να μην τσακωθώ.. και γενικά λίγο βαρέθηκα με αυτούς μπορώ να πω.. αλλά χάζευα τη δικιά μου και περνούσε ευχάριστα η ώρα.. μετά της είπα να πάμε βόλτα στη μαρίνα φλοίσβου και στο τέλος φιληθήκαμε.. την πήρα και αγκαλιά.. γενικά καψουρέυτηκα απόψε.. και της είπα να ρθει αύριο από το ιατρείο μου να δω αν είναι όλα οκ με το θεματάκι της και να βγούμε οι 2 μας

• Like 5
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι μου έφυγε ένα άγχος. Είμαι σίγουρος όμως ότι αυτός ο φίλος της, κολλήτός της δε ξέρω τι απόλα είναι δε με χώνεψε καθόλου.. αμοιβαία τα αισθήματα βέβαβαι.. αλλά το νιώθω ότι αυτή τη στιγμή που γράφω με θάβει κάπου :P

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι μου έφυγε ένα άγχος. Είμαι σίγουρος όμως ότι αυτός ο φίλος της, κολλήτός της δε ξέρω τι απόλα είναι δε με χώνεψε καθόλου.. αμοιβαία τα αισθήματα βέβαβαι.. αλλά το νιώθω ότι αυτή τη στιγμή που γράφω με θάβει κάπου :P

Μη σε πολυνοιάζει...εκτός αν την επηρεάζει τόσο πολύ ή λαμβάνει τόσο σοβαρά υπόψη τη γνώμη του...μπήκε το νερό στ'αυλάκι τώρα, όλα καλά θα πάνε :)

Δημοσ.

Είδες που τζάμπα αγχωνόσουν; Αφού φαινόταν ότι σε ήθελε κι αυτή! Ωραίος :)

Φαινόταν από την πρώτη στιγμή ρε συ.. Τζάμπα το θρεντ.

Δημοσ.

Φαινόταν από την πρώτη στιγμή ρε συ.. Τζάμπα το θρεντ.

Όχι και τζάμπα ρε συ, εγώ με κάποια μηνύματα πολύ γέλασα! :D

Δημοσ.

αφου στο τελος θα την πηδήξεις  και θα σε καψουρευτει γιατι δεν το γράφεις απο τωρα να τελειώνουμε ρε φιλος ?

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει έντονο ψυχαγωγικό χαρακτήρα. :P

αφου στο τελος θα την πηδήξεις  και θα σε καψουρευτει γιατι δεν το γράφεις απο τωρα να τελειώνουμε ρε φιλος ?

Τι εννοείς; Να γράψω ότι θα την πηδήξω και θα με καψουρευτεί πριν γίνει, επειδή είναι ένα πιθανό σενάριο;

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει έντονο ψυχαγωγικό χαρακτήρα. :P

Προσφέρεται για διασκέδαση  :D

Δημοσ.

Νάτο το λεβεντόπαιδο.

Και εις ανώτερα φίλτατε.

Αναμένουμε γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...