manzah80 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 αφου στο τελος θα την πηδήξεις και θα σε καψουρευτει γιατι δεν το γράφεις απο τωρα να τελειώνουμε ρε φιλος ? αυτο σκεφτομουν και εγω.Γραψε και τον επιλογο να το κλειδωσουμε να παμε για υπνο.Τι μας ταλαιπωρεις 1
Flaoutistas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 αυτο σκεφτομουν και εγω.Γραψε και τον επιλογο να το κλειδωσουμε να παμε για υπνο.Τι μας ταλαιπωρεις Θα το σταματήσω το θέμα όταν αρχίσει το κάτω παρτάλι. Μέχρι τότε θα σας ενημερώνω
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Θα το σταματήσω το θέμα όταν αρχίσει το κάτω παρτάλι. Μέχρι τότε θα σας ενημερώνω Eυχαριστούμε για την ενημέρωση.
manzah80 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Θα το σταματήσω το θέμα όταν αρχίσει το κάτω παρτάλι. Μέχρι τότε θα σας ενημερώνω Αλλαζεις αγωγη τοτε?
Flaoutistas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Στην αρχή είχα κάτι νεύρα που θα ήταν και οι άλλοι (θα μου πεις τόσες μέρες το ήξερες τότε φόρτωσες; και θα σου πω ναι τότε) που μου ήρθε να πάω με βερμούδα σαγιονάρες και φανελάκι Τελικά έβαλα αυτά που έλεγα.. άσπρο τζιν, γαλάζιο πουκάμισο
somebody(: Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Στην αρχή είχα κάτι νεύρα που θα ήταν και οι άλλοι (θα μου πεις τόσες μέρες το ήξερες τότε φόρτωσες; και θα σου πω ναι τότε) που μου ήρθε να πάω με βερμούδα σαγιονάρες και φανελάκι Τελικά έβαλα αυτά που έλεγα.. άσπρο τζιν, γαλάζιο πουκάμισο αδιορθωτος! χαχχαχα ενταξει αφου την εριξες παλι καλα
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Γαμβρός. https://www.youtube.com/watch?v=Y1owi_q_SNw 1
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Άζμα.- Δεν θα το έβαζα καν διαφορετικά! Όλα τα κομμάτια μπαίνουν με αυστηρά κριτήρια! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δεν θα το έβαζα καν διαφορετικά! Όλα τα κομμάτια μπαίνουν με αυστηρά κριτήρια! Χαίρομαι που ρησπεκτάρεις τους ρουλζ (αυτή τη φορά ) 1
Flaoutistas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω σχέδια να παντρευτώ στο άμεσο μέλλον πάντως
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω σχέδια να παντρευτώ στο άμεσο μέλλον πάντως Μη μου λες τέτοια και ήθελα να γίνω κουμπάρος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις