Flaoutistas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ε θα σε κάνω σε αρκετά χρόνια από τώρα.. αν και σε φοβάμαι εσένα.. ο κουμπάρος την κουμπάρα..
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ε θα σε κάνω σε αρκετά χρόνια από τώρα.. αν και σε φοβάμαι εσένα.. ο κουμπάρος την κουμπάρα.. Αδέρφια είμαστε remember?? Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.. πραγματικά.
vsl Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ε θα σε κάνω σε αρκετά χρόνια από τώρα.. αν και σε φοβάμαι εσένα.. ο κουμπάρος την κουμπάρα.. Παντρέψου τον κεραυνούλη και βάλε κουμπάρο τον τόξο να γίνει του αχνισμένου κουραμπιέ. 1
Flaoutistas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τώρα που πες αδέρφια.. μπορούν αδέρφια να γίνουν κουμπάροι; Άσε που θα πρέπει να γίνεις και νονός του πρώτου παιδιού
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τώρα που πες αδέρφια.. μπορούν αδέρφια να γίνουν κουμπάροι; Αδελφέ μου αυτό δεν το 'χα σκεφτεί. Κανείς παπάς εδώ;
Flaoutistas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αδελφέ μου αυτό δεν το 'χα σκεφτεί. Κανείς παπάς εδώ; Να ανοίξουμε topic για να απαντάνε παπάδες σε παρόμοιες απορίες; Ψήστο
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ένα ρημαδοπαπαδοτόπικ είναι η αλήθεια πως λείπει απ' το ινσόμνια. Πες πως έγινε.
Apoll Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τώρα που πες αδέρφια.. μπορούν αδέρφια να γίνουν κουμπάροι; Άσε που θα πρέπει να γίνεις και νονός του πρώτου παιδιού Και που το πρόβλημα; Στην Αγγλία είναι συνήθες ο αδελφός ή ο μπατζανάκης να είναι οι κουμπάροι, αν για κάποιο λόγο οι κολητοί δεν μπορούν. Και για νονούς, όποιον γουστάρεις. Άγραφες παραδόσεις είναι τα υπόλοιπα. Αλλά εσύ δεν είχες ραντεβού με την γκόμενα απόψε; Τί κάνεις εδώ μέσα;
Flaoutistas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Και που το πρόβλημα; Στην Αγγλία είναι συνήθες ο αδελφός ή ο μπατζανάκης να είναι οι κουμπάροι, αν για κάποιο λόγο οι κολητοί δεν μπορούν. Και για νονούς, όποιον γουστάρεις. Άγραφες παραδόσεις είναι τα υπόλοιπα. Αλλά εσύ δεν είχες ραντεβού με την γκόμενα απόψε; Τί κάνεις εδώ μέσα; Είχα ραντεβού και γύρισα. Δεν ήταν με διανυκτέρευση
DDevil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει έντονο ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Τι εννοείς; Να γράψω ότι θα την πηδήξω και θα με καψουρευτεί πριν γίνει, επειδή είναι ένα πιθανό σενάριο; Φιλε κάτι μου λεει οτι ο Maus δεν σε πολυπιστεύει 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Λογικά είναι στο ιατρείο αυτή τη στιγμή τα πιτσουνάκια μου <3
somebody(: Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 οντως ειχε πει οτι θα παει σημερα στο ιατρειο να τη δει.. αλλα σημερα ειναι ΚΥΡΙΑΚΗ! χαχαχα επρεπε να παρει την καρεκλα με το μασαζ!! επρεπε!!!!
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 οντως ειχε πει οτι θα παει σημερα στο ιατρειο να τη δει.. αλλα σημερα ειναι ΚΥΡΙΑΚΗ! χαχαχα επρεπε να παρει την καρεκλα με το μασαζ!! επρεπε!!!! Kαι αυτό δείχνει για τι έρωτα μιλάμε! Άνοιξε Κυριακή μόνο και μόνο για να τη δει!! Και μάλιστα Κυριακή βράδυ για να την εξετάσει!!! <333
Προτεινόμενες αναρτήσεις