somebody(: Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχα καλα εσυ κοροιδευεις δε παιζει να τον πιστευεις καν
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Je t' excuse.. To έχω καταλάβει εδώ και δυο μέρες ότι έχεις παρανοήσει
somebody(: Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ε μα να σου πω ησουν πολυ επιθετικος! απ'τα μουτρα το πηρατε το παιδι και τον βγαλατε και gay
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ok, μπορεί ένα δυο posts να φανήκαν ''κάπως'' αλλά πλάκα έκανα, ο φλάου ξέρει πως τον αγαπάω 1
somebody(: Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 αδελφικη αγαπη.. ξερω.. χαχαχχα οχι μωρε ενταξει ολα καλα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Πάντως.. και δεν νομίζω ότι είσαι.. άρα δεν δικαιολογείσαι
somebody(: Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχα!! ε απειχα λιγο καιρο! ειναι μεχρι να εγκλιματιστω παλι στη καφριλα του insomnia.. καταλαβαινεις 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Είδες που το 'ξερα; Welcome back tο insomnia's kafrίla! Ε όχι και κάφροι για λίγο πλακίτσα.. Οk λίγο Ας μη βγαίνουμε όμως οφ τόπικ, ας περιμένουμε τον φλάου να μας μιλήσει για το κορίτσι.. 1
Flaoutistas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Χτες ήρθε από το ιατρείο μου, επιτέλους τέλειωσε η θεραπεία της... ούτε χειρουργικός ασθενής δε θέλει τόσα ραντεβου Πήγαμε για φαγητό στο La Pasteria (εμένα δε μαρέσει τόσο είπα να μη φανώ στριμμένος αλλά εντάξει δεν πέρασα άσχημα). Μετά πήγαμε σπίτι μου.. κάναμε ντουέτο φλάουτο-πιάνο, παίξαμε πιάνο με 4 χέρια και μετά πέσαν φιλάκια.. αυτά από εχτές... 4
sadako-san Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μετά πήγαμε σπίτι μου.. κάναμε ντουέτο φλάουτο-πιάνο, παίξαμε πιάνο με 4 χέριαKίνκυ! 1
somebody(: Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 μια χαρα δηλαδη!!! νομιζω ομως οτι καπου εδω πρεπει να ρθει το τελος αυτου του thread εφοσον επιτευχθηκε το ολο θεμα, γιατι απο δω και περα ξεκινουν προσωπικες λεπτομερειες που δε θα ηταν ωραιο για την κοπελα να τις μοιραστεις μαζι μας δημοσια! καλη συνεχεια απο εμενα και μακαρι να εξελιχθει σε κατι ωραιο <3 1
Flaoutistas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Θα γράψω μετά επόμενο τόπικ για τα περί γάμου και την πρόταση 1
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Θα γράψω μετά επόμενο τόπικ για τα περί γάμου και την πρόταση Πρόλαβε και σε τύλιξε ε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις