Flaoutistas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ελπίζω να μην είναι τέτοια.. Μου χει τύχει να μου την πέφτουν επειδή έχω ιατρείο.. δε μπορώ τέτοιες περιπτώσεις
somebody(: Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μου χει τύχει να μου την πέφτουν επειδή έχω ιατρείο.. χαχαχαχα ημαρτον!!!
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ελπίζω να μην είναι τέτοια.. Μου χει τύχει να μου την πέφτουν επειδή έχω ιατρείο.. δε μπορώ τέτοιες περιπτώσεις Μην το αποκλείεις πάντως.... Τέλος πάντων, θα δείξει τι είναι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! χαχαχαχα ημαρτον!!! Τόσο περίεργο σου φαίνεται;!
Flaoutistas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εγώ απλά ήξερα ότι προτιμούν οι γυναίκες άντρες με μια καλή δουλειά.. αλλά τελευταία έχω ακούσει να χωρίζουν κάποιον επειδή έμεινε άνεργος ή να τον αποφεύγουν επειδή είναι άνεργος.. παλιά ήταν να είσαι ωραίος.. μετά να έχεις σπουδάσει... μετά να έχεις και δουλειά.. όσο πάει οι απαιτήσεις ανεβαίνουν.. αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις ευτυχώς που δεν βλέπουν τον άλλον σαν βιογραφικό αλλά σαν άνθρωπο.
somebody(: Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 σιγουρα για καποιες ειναι ενα plus αλλα να ναι αυτο το μοναδικο κριτηριο ναι μου φαινεται παραπανω απο περιεργο ειδικα σε ηλικιες 20-25 (δηλαδη που ψαχνουν για μια απλη σχεση και οχι να "αποκατασταθουν" ) καλα και εσυ φλαουτιστα που το καταλαβες?
Flaoutistas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 σιγουρα για καποιες ειναι ενα plus αλλα να ναι αυτο το μοναδικο κριτηριο ναι μου φαινεται παραπανω απο περιεργο ειδικα σε ηλικιες 20-25 (δηλαδη που ψαχνουν για μια απλη σχεση και οχι να "αποκατασταθουν" ) καλα και εσυ φλαουτιστα που το καταλαβες? Που κατάλαβα τι;
somebody(: Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μου χει τύχει να μου την πέφτουν επειδή έχω ιατρείο.. δηλαδη μειωνεις και τον εαυτο σου ετσι
Flaoutistas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Αα αυτό εννοούσες.. φαίνεται μωρέ.. από τη συμπεριφορά κτλ.. μια τύπισσα που της την έπεφτε ο κολλητός μου χωρίς καν να με γνωρίσει (να ξέρει πως είμαι εμφανισιακά δηλαδή), αναφέρει τυχαία ότι είμαι ο οδοντίατρος και τον ρωτάει αυτή αν είναι δικό μου, λέει αυτός ναι και του λέει να βγούμε καμία μέρα οι 3 μας. Επειδή ξέρω και άλλους συναδέλφους και φαρμακοποιούς.. μεγάλη πέραση έχουν όλοι αυτοί Μετά τους καγκουροποδοσφαιριστές με τα αμέτρητα τατού, είμαστε εμείς haha 1
DDevil Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 δηλαδη μειωνεις και τον εαυτο σου ετσι ΕΛΑ μωρε τωρα λεπτομερειες. 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Λογικά είναι στο ιατρείο αυτή τη στιγμή τα πιτσουνάκια μου <3 το ποιος γιατρευει ποιον ειναι το θεμα... Εγώ απλά ήξερα ότι προτιμούν οι γυναίκες άντρες με μια καλή δουλειά.. αλλά τελευταία έχω ακούσει να χωρίζουν κάποιον επειδή έμεινε άνεργος ή να τον αποφεύγουν επειδή είναι άνεργος.. παλιά ήταν να είσαι ωραίος.. μετά να έχεις σπουδάσει... μετά να έχεις και δουλειά.. όσο πάει οι απαιτήσεις ανεβαίνουν.. αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις ευτυχώς που δεν βλέπουν τον άλλον σαν βιογραφικό αλλά σαν άνθρωπο. η ανεργια πολλες φορες ειναι η αφορμη για μια γενικοτερη μιζερια
Adon1s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 επειδή έχω χάσει επεισόδια , ο φλαουτίστας έζμπρωξε ;
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Θα γράψω μετά επόμενο τόπικ για τα περί γάμου και την πρόταση να προσεχεις τις λαμαρινες, οδοντιατρος ανθρωπος...
Flaoutistas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 επειδή έχω χάσει επεισόδια , ο φλαουτίστας έζμπρωξε ; Μπα.. δεν έζμπρωξε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις