Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα χειρότερο.. οδοντίατρος.. αν δινεις σοκολατιτσες και γλειφιτζουρια στα παιδακια μετα το inspection/service παιζει σε 50 χρονια να εισαι ανεργος 1
g_alkis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το επάγγελμα μου δεν τα πάει καλά με τις σοκολάτες.. 10χρονη ερωτεύτηκες; Pedobear κι έτσι φάση;
Flaoutistas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Λολ... μου ρίχνει και 5 χρόνια περίπου η τύπισσα.. 24 είμαι εγώ (και κάτι μήνες)
Adon1s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 (και κάτι μήνες) ενταξει , έχεις ελπίδες
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 24χρονος οδοντίατρος, που παίζει φλάουτο και δίνει κονσέρτα στο ωδείο λοιπόν.. Τα κομμάτια προστίθενται ένα ένα στο παζλ, το προφίλ του δράστη αρχίζει να σκιαγραφείται. Και για να προλάβω την Γκεστάπο.. Ήρεμα ήρεμα! δεν είναι τρομοκράτης. Είναι το θύμα μιας αγάπης. 2
Apoll Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 24χρονος οδοντίατρος, που παίζει φλάουτο και δίνει κονσέρτα στο ωδείο λοιπόν.. Τα κομμάτια προστίθενται ένα ένα στο παζλ, το προφίλ του δράστη αρχίζει να σκιαγραφείται. Και για να προλάβω την Γκεστάπο.. Ήρεμα ήρεμα! δεν είναι τρομοκράτης. Είναι το θύμα μιας αγάπης. Αν είναι προς Θεσσαλονίκη μεριά, και τον λένε και Άρη, ξέρω ποιός είναι........... 1
Flaoutistas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 24χρονος οδοντίατρος, που παίζει φλάουτο και δίνει κονσέρτα στο ωδείο λοιπόν.. Τα κομμάτια προστίθενται ένα ένα στο παζλ, το προφίλ του δράστη αρχίζει να σκιαγραφείται. Και για να προλάβω την Γκεστάπο.. Ήρεμα ήρεμα! δεν είναι τρομοκράτης. Είναι το θύμα μιας αγάπης. Τέλειωσα τη σχολή στα 23 (γενικά προβλέπεται από το νόμο να τελειώσεις τη σχολή στον χρόνο που αναγράφει στο πρόγραμμα σπουδών και όχι στο διπλάσιο), φλάουτο μάθαινα από 6 χρονών και οι συναυλίες δόθηκαν στα πλαίσια της διδασκαλίας μου στο ωδείο, όπως γίνεται με όλους όσους πάνε σε ένα ωδείο. Δεν έδωσα εγώ συναυλία στο ΟΑΚΑ, σαν παιδική γιορτή αλλά αντί σε σχολείο, έγνε σε ωδείο. Δεν λέω κάτι παράλογο.
g_alkis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τέλειωσα τη σχολή στα 23 (γενικά προβλέπεται από το νόμο να τελειώσεις τη σχολή στον χρόνο που αναγράφει στο πρόγραμμα σπουδών και όχι στο διπλάσιο), φλάουτο μάθαινα από 6 χρονών και οι συναυλίες δόθηκαν στα πλαίσια της διδασκαλίας μου στο ωδείο, όπως γίνεται με όλους όσους πάνε σε ένα ωδείο. Δεν έδωσα εγώ συναυλία στο ΟΑΚΑ, σαν παιδική γιορτή αλλά αντί σε σχολείο, έγνε σε ωδείο. Δεν λέω κάτι παράλογο.
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι προς Θεσσαλονίκη μεριά, και τον λένε και Άρη, ξέρω ποιός είναι........... E πόσοι νέοι οδοντίατροι να παίζουν φλάουτο;;
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι προς Θεσσαλονίκη μεριά, και τον λένε και Άρη, ξέρω ποιός είναι........... Totally BUSTED.
*nenya* Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 E πόσοι νέοι οδοντίατροι να παίζουν φλάουτο;; Και μάλιστα τόσο καλά; 1
Flaoutistas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί βγήκαμε από το θέμα μας πάλι; 1
Adon1s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ασχετο αλλά 2ν εχεις περιθωριο Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2015 από Adon1s
g_alkis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί βγήκαμε από το θέμα μας πάλι; To οποίο είναι; Προβλέπω αποκαλύψεις α λα κεραυνούλης/λα
*nenya* Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Είπαμε, κάνε την κίνησή σου και μετά έλα και πες μας πώς πήγε. Όταν στο στομάχι μας χορεύουν πεταλουδίτσες για κάποιον/α τότε δεν τον/την αφήνουμε να φύγει έτσι απλά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις