vsl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Βλέπω τις σοβαρές απαντήσεις στη 1η σελίδα και γελάω. 602 μηνύματα μιλάνε για τον κεραυνοβόλο έρωτα και είναι ontopic. Το "ξενυχτάτε;" ήταν το πρόβλημα. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Είπε ο φλάου ότι αύριο θα επανέλθει με νεότερα για τον κεραυνοβόλο!
somebody(: Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ααα μη μας το γρουσουζευεις !!! (ασπονδυλο θες κατι αλλο τωρα που γυριζει? )
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 (ασπονδυλο θες κατι αλλο τωρα που γυριζει? ) χαχαχαχ Ναι. Δε θέλω κακίες για το φλάου!
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Σοβαρά τώρα, δε σηκώνω μύγα στο κατάνα μου!
somebody(: Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 δε θα το κλειδωσουν απλα.. delete θα φαει! "Σφάλμα"
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Θα είναι μεγάλο σφάλμα για ένα τόσο ερωτικό θρεντ. Εύχομαι να μην εισακουστούν οι προβλέψεις.
somebody(: Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 αμιγως ερωτικο δε το συζητω!! μπορεις να μοιραστεις μαλιστα τις σκεψεις σου μαζι μας, πανω σε αυτο το κομματι του κεραυνοβολισμου ωστε να μην ειμαστε και εντελως off-topic (εδω γελαμε )!
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει, αμιγώς ερωτικό και πραγματικό εγχειρίδιο για το πως να ζμπρώξει κανείς ένα ήταν και κλείδωσε. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να ξεφυτρώσουν πολλά άλλα που στην ουσία ρωτάν το ίδιο πράγμα. Αν είχε μείνει εκείνο ζωντανό, τώρα όλοι θα είχαν ζμπρώξει.
somebody(: Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 εγω?? οχι! λες να με απατα τοσο η μνημη μου? δε θυμαμαι και τιτλο να το ψαξω.. ηταν καμποσα καλα τοτε!! σχολιαζαμε μαζι με evo,dimitriop & zio(?!) το θυμασαι? οκ οκ το χω!! μαλλον αυτο λες εσυ! Site: εδω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις