Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω?? οχι! λες να με απατα τοσο η μνημη μου? δε θυμαμαι και τιτλο να το ψαξω.. ηταν καμποσα καλα τοτε!! σχολιαζαμε μαζι με evo,dimitriop & zio(?!) το θυμασαι?

οκ οκ το χω!! μαλλον αυτο λες εσυ! Link.png Site: εδω!

Σωστά  ;)

Να και του Άγγελου http://www.insomnia.gr/topic/535886-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9/

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου ξανάπε να βγούμε με τους φίλους της.. αλλά αυτή τη φορά δεν έπεσα.. της είπα όχι και της το ξέκοψα.. λες και είναι τα πεθερικά μου και γω ο γαμπρός. 

• Like 1
Δημοσ.

ειναι ενας τροπος να αποφυγεις το frienzone. Κανε καμια χαλαρη προταση για τα 2 σας, για να μην νομιζει οτι θες chasing. Σε public μερος για να μην νομιζει οτι θα την βιασεις...

Δημοσ.

Αφού ήδη βρεθήκατε οι δύο σας που κολλάνε οι φίλοι πάλι;!

αν παιζει αυτο, τοτε μπορει να θελει και την γνωμη της "οικογενειας" της

προσεχε μην σε τυλιξει σαν πτωμα σε παπλωμα...

Δημοσ.

αν παιζει αυτο, τοτε μπορει να θελει και την γνωμη της "οικογενειας" της

προσεχε μην σε τυλιξει σαν πτωμα σε παπλωμα...

Και τη γνώμη την έχει ήδη, αφού την πρώτη φορά όλοι μαζί βγήκανε!

Δημοσ.

Γενικά δεν έχω θέμα.. έκανα παρέα με φίλους της πρώην μου και αυτή με δικούς μας δεν ήμασταν στην απομόνωση.  Με μέτρο όμως. Η νυν του κολλητού μου όλο βγαίνει με την παρέα της και την παρέα του κολλητού.. εννοείται ότι δεν υπάρχει τόση οικειότητα μεταξύ των φίλων των δικών της και των δικών του και καταλήγουν να μην περνάνε όπως θα πέρναγαν αν έβγαιναν χωριστά. Και εγώ από την άλλη θέλω και λίγο να φιλάω τη δικιά μου και δε θέλω να κρατάνε οι άλλοι το φανάρι. Για να μην πω για τον αχώνευτο φίλο της.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...