TriLoBiTe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 εγω?? οχι! λες να με απατα τοσο η μνημη μου? δε θυμαμαι και τιτλο να το ψαξω.. ηταν καμποσα καλα τοτε!! σχολιαζαμε μαζι με evo,dimitriop & zio(?!) το θυμασαι? οκ οκ το χω!! μαλλον αυτο λες εσυ! Site: εδω! Σωστά Να και του Άγγελου http://www.insomnia.gr/topic/535886-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9/
somebody(: Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 αχ ελα συγκινηθηκα! χαχαχαχαχα!!! Site: αλλοενα με potentials που ειδα τωρα!! 1
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Θα σε παρακαλέσω άλλη φορά να μη δημιουργείς έριδες μεταξύ εμού και του αγαπητού αδελφού, βλέπεις ότι αγαπιόμαστε αφού. https://www.youtube.com/watch?v=nTxRCAXG2yY 1
Flaoutistas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μου ξανάπε να βγούμε με τους φίλους της.. αλλά αυτή τη φορά δεν έπεσα.. της είπα όχι και της το ξέκοψα.. λες και είναι τα πεθερικά μου και γω ο γαμπρός. 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ειναι ενας τροπος να αποφυγεις το frienzone. Κανε καμια χαλαρη προταση για τα 2 σας, για να μην νομιζει οτι θες chasing. Σε public μερος για να μην νομιζει οτι θα την βιασεις...
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 μπα οχι, οι Μαριες ειναι περισσοτερες...
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αφού ήδη βρεθήκατε οι δύο σας που κολλάνε οι φίλοι πάλι;!
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αφού ήδη βρεθήκατε οι δύο σας που κολλάνε οι φίλοι πάλι;! αν παιζει αυτο, τοτε μπορει να θελει και την γνωμη της "οικογενειας" της προσεχε μην σε τυλιξει σαν πτωμα σε παπλωμα...
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 αν παιζει αυτο, τοτε μπορει να θελει και την γνωμη της "οικογενειας" της προσεχε μην σε τυλιξει σαν πτωμα σε παπλωμα... Και τη γνώμη την έχει ήδη, αφού την πρώτη φορά όλοι μαζί βγήκανε!
Flaoutistas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γενικά δεν έχω θέμα.. έκανα παρέα με φίλους της πρώην μου και αυτή με δικούς μας δεν ήμασταν στην απομόνωση. Με μέτρο όμως. Η νυν του κολλητού μου όλο βγαίνει με την παρέα της και την παρέα του κολλητού.. εννοείται ότι δεν υπάρχει τόση οικειότητα μεταξύ των φίλων των δικών της και των δικών του και καταλήγουν να μην περνάνε όπως θα πέρναγαν αν έβγαιναν χωριστά. Και εγώ από την άλλη θέλω και λίγο να φιλάω τη δικιά μου και δε θέλω να κρατάνε οι άλλοι το φανάρι. Για να μην πω για τον αχώνευτο φίλο της.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Για να μην πω για τον αχώνευτο φίλο της. δες το σαν ευκαιρια για creative trolling... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις