DDevil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ποια δικιά σου ρε φιλε???? αμα δεν μπει το νερο στο αυλάκι με σεξάκι δεν ειναι δικια σου! Συνεχιζεις να παιδεύεσαι .... μια προταση σου ειπα να της πεις για εξοδο και δεν το έκανες.
Flaoutistas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ποια δικιά σου ρε φιλε???? αμα δεν μπει το νερο στο αυλάκι με σεξάκι δεν ειναι δικια σου! Συνεχιζεις να παιδεύεσαι .... μια προταση σου ειπα να της πεις για εξοδο και δεν το έκανες. Έστω σχεδόν δικιά μου Δεν βιάζομαι για το σεξ, θα έρθει από μόνο του. Όσες φορές έχω βιαστεί ξεπέτα κατέληξε.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Έστω σχεδόν δικιά μου Δεν βιάζομαι για το σεξ, θα έρθει από μόνο του. Όσες φορές έχω βιαστεί ξεπέτα κατέληξε. κανε μια προσπαθεια να αντιληφθεις τις προκαταληψεις σου
Flaoutistas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 κανε μια προσπαθεια να αντιληφθεις τις προκαταληψεις σου Δεν είναι προκαταλήψεις.. εμπειρίες είναι
DDevil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Φιλε μου αμα περιμένεις να σου χυμηξει αυτη για σεξ το χασες το παιχνιδι στο τέλος θα λακησει και θα τα ριξει κ πανω σου εδω δεν μπορει καλα καλα να κανονισει να βρεθειτε μονοι σας. Ξεκαθαρισε τα οσο είναι καιρος όλα αυτά γιατι μετα θα μπεις xezone όχι απλα friendzone.
somebody(: Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 καθιστε ρε σεις πρωτη φορα το σαββατο βγηκαν και σημερα ειναι τριτη!!! μια χαρα ειναι!! το λετε λες και εχει περασει κανας μηνας ξερω γω..
DDevil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 καθιστε ρε σεις πρωτη φορα το σαββατο βγηκαν και σημερα ειναι τριτη!!! μια χαρα ειναι!! το λετε λες και εχει περασει κανας μηνας ξερω γω.. Ε απο κάποια ηλικια και μετά δεν γινονται πιο γρηγορα αυτά???? δοκιμή θα κανει αμα δει ότι τσινάει θα το αφησει.
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλό πάντως...είναι και η μουσική που είναι ένα κοινό ενδιαφέρον. Κάτι μου λέει ότι θα ταιριάξουν! 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι προκαταλήψεις.. συγκεκριμενες εμπειρίες σε διαφορετικες( καταστασεις με αλλες προσωπικοτητες είναι; Ε απο κάποια ηλικια και μετά δεν γινονται πιο γρηγορα αυτά???? δοκιμή θα κανει αμα δει ότι τσινάει θα το αφησει. εχουμε 2015, με 5k παιρνεις μηχανακια που δειχνουν 300, αρα ολα πρεπει αναγκαστικα να γινονται γρηγορα;
somebody(: Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ε απο κάποια ηλικια και μετά δεν γινονται πιο γρηγορα αυτά???? δοκιμή θα κανει αμα δει ότι τσινάει θα το αφησει. μπορει να μη νιωθουν οικεια ακομα,γνωριζονται ελαχιστα.. και τελος παντων λυσαξατε ολοι να "ζμπρωξει" ! αφηστε τον στην ησυχια του! λετε να μη θελει? 2
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ε απο κάποια ηλικια και μετά δεν γινονται πιο γρηγορα αυτά???? δοκιμή θα κανει αμα δει ότι τσινάει θα το αφησει. αλλιως φαινεται το μηχανακι στην πιστα, αλλιως στο ταξιδι 1
DDevil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 αλλιως φαινεται το μηχανακι στην πιστα, αλλιως στο ταξιδι εΝΤΆΞΕΙ ας κανει ότι θελει στη τελικη δεν θα του πω εγω απλα επειδή ειπε η δικια μου και του απαντησα να μην υπερνεθουσιαζεται γιατι καμια φορά οι γυναικες είναι πολύ απροβλεπτες εκει που νομιζεις ότι πάει καλα την άλλη μέρα σταματάει να σου απανταει στα τηλεφωνα ποσο μαλλον αμα δεν έχει μπει και το νερο στο αυλακι
Flaoutistas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γενικά μου αρέσουν οι πιο συνεσταλμένες τύπισες όχι αυτές που έχουν 5 γκόμενους παράλληλα. 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γενικά μου αρέσουν οι πιο συνεσταλμένες τύπισες όχι αυτές που έχουν 5 γκόμενους παράλληλα. ασχετα μεtaxi τους... κοιτα να ξεσκαρταρεις τα τσουβαλια, μπορει να πιαστει η μεση σου
DDevil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γενικά μου αρέσουν οι πιο συνεσταλμένες τύπισες όχι αυτές που έχουν 5 γκόμενους παράλληλα. Λες οι γκομενες που στην κάνοθυν γρηγορα να έχουν εναλλακτικές καβατζες???? δεν το σκεφτηκα. Σωστο μπορει να ειναι αυτο! Παντως μην ανησυχεις η σχεδόν δικια σου δεν ανηκει σε αυτή τη κατηγορια.... δεν θα σε γνωριζε σε φιλους της ή φιλες αμα ηταν ετσι. Με τοση μεγαλη ευκολια
Προτεινόμενες αναρτήσεις