Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αα μη λες τετοια και αρχιζει και αχνοφαινεται ενας! ενταξει οπως τον κοβω βεβαια καλα βγαινει :P

Ένας αχνοφαίνεται... 4 είναι το σύνολο.. θα βγάλεις τις διακοπές κάποιου συναδέλφου :P

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ιιιιιι ελαααα!!! γιατι μαζι πρεπει να βγαινουν αυτοι??? στα σημεια που πρεπει να βγουν φαινονται οτι υπαρχουν αλλα δεν εχουν ξεπροβαλλει ακομα! γιατρε να ανησυχησω? :fear: :P

Δημοσ.

ιιιιιι ελαααα!!! γιατι μαζι πρεπει να βγαινουν αυτοι??? στα σημεια που πρεπει να βγουν φαινονται οτι υπαρχουν αλλα δεν εχουν ξεπροβαλλει ακομα! γιατρε να ανησυχησω? :fear: :P

Όραση με ακτίνες Χ ακόμα δεν έχω.. αυτό θέλει πανοραμική να δεις αν είναι έγκλειστοι για αρχή.. και μετά βλέπει ο οδοντίατρος αν ανατέλει σωστά το δόντι. Γενικά είναι μεγάλη φάμπρικα οι φρονιμήτες. Αφορμή ψάχνουν να στους βγάλουν.

Δημοσ.

Ακόμα είναι ανοιχτό αυτό?

tumblr_mbppsyFm8u1rn2nut.gif

Το ξενυχτάτε ήταν καλύτερο που κλειδώθηκε...

• Like 3
Δημοσ.

ε ρε κολλημα με το ξενυχτατε! τοσο μεγαλη απωλεια πια? :P

ΠΕΣΤΑΑΑ!!!1  Όλα τα παλιοτόμαρα του φορουμιού εκεί συχνάζανε

Δημοσ.

Εκεί συχνάζαμε και ήμασταν και ontopic. Αλλά βλέπεις...

Μας φάγαν τα (πρωινά) συμφέροντα...

sorry, but fixed.

No worries, εννοώ γυρίζουμε πίσω στο ινσόμνια και βγαίνουμε προς τα όξω.

• Like 1
Δημοσ.

Πες μας τι αισθάνεσαι για αυτην,φλαουτίστα!

Δεν με εχεις πεισει οτι σου χει ερθει ντουβρουτζας στο κεφάλι σου.

Για κατι μικροσκιρτήματα σε εχω κοψει..

sly_faces___love_struck_by_leemak-d5by5h

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ πλάκα έχει η εικόνα που έβαλες. Μπα, έχω φάει μεγάλο σκάλωμα. Θυμάμαι όταν την είδα στον καναπέ είχα άλλους 2 πριν από αυτή και ήθελα να τους τελειώσω για να έρθει η σειρά της και ότνα της έπαιρνα το ιστορικό προσπαθούσα να κοιτάω την οθόνη και όχι αυτή :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...