Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήταν ζηλιάρα και γραντζούναγε και μια φορά που ζήλευε μια ασθενή μου, μου είχε πετάξει και ποτήρι :P

οντως τωρα??? χαχαχαχαχα!!!! καλα την ασθενη σου που την ειδε? για πες για πες! (δεν σκοπευα να κοιμηθω εξαλλου αχχαχαχα)

Δημοσ.

Σε βρήκε;

Όχι έχω καλά αντανακλαστικά.. αλλά αυτό μαζί με κάτι άλλο ήταν ο λόγος χωρισμού. Γενικά έκανε τέτοια. Μια άλλη φορά μου πέταγε σφραγίσματα, 200 ευρώ ζημιά :P

οντως τωρα??? χαχαχαχαχα!!!! καλα την ασθενη σου που την ειδε? για πες για πες! (δεν σκοπευα να κοιμηθω εξαλλου αχχαχαχα)

Τότε το ιατρείο το είχε ο πατέρας μου, πήγαινα στο ιατρείο συχνά μαζί της να δω κτλ (δεν ήμουν οδοντίατρος ακόμη τότε, φοιτητής) και αυτής της άρεσε η φάση και ερχόταν και παρακολουθούσε και αυτή και λίγο με κοίταζε η τύπισα λίγο την κοίταξα και εγώ.. και άσε 

Δημοσ.

Ένα βλέμμα έριξα δεν έκανα και κάτι.. και αυτό φευγαλέα.. αντανακλαστικά είναι αυτά τι να κάνω :P

ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. Φλάου ακούω εξελίξεις με το κορίτσι.

Γενικά με το κορίτσι όλο παίζουμε φλάουτο και πιάνο.. από τη μια για κάποιον ίσως ακουστεί ξενέρωτο, να πει κοίτα τον ηλίθιο τι κάνει με την άλλη.. αλλά νιώθω ότι επικοινωνούμε και γνωριζόμαστε έτσι ακόμα και αν είναι εξωλεκτική η φάση. Ήθελε και να τραγουδίσουμε της λέω δεν έχω καλή φωνή αλλά μου είπε ότι της αρέσει η χροιά μου. Ο έρωτας τυφλώνει αλλά μάλλον αυτή κουφάθηκε. Είχα στο μυαλό μου ότι αν πάνε καλά τα πράγματα μεταξύ μας να πάμε διακοπές τα χριστούγεννα.. και εντελώς πάνω στην κουβέντα (εννοείται δεν της το είπα) μου λέει ότι καημό το έχει να πάει διακοπές τα χριστούγεννα γενικά γιατί όλο δουλεύει.. κάτι έκανε κρακ μέσα μου εκείνη την ώρα :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...